Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον πρώτο τους κοινό Δήμαρχο

ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. βρήκαν τον πρώτο τους κοι...
Κοντογεωργοπούλου Γιώτα
[email protected]

Τα...βρήκαν στο πρόσωπο του Μιλιτιάδη Χατζηγιαννάκη.

Την πρώτη κοινή υποψηφιότητα ανακοίνωσαν με είκοσι ημέρες διαφορά η Ιπποκράτους (3/8) και η Ρηγίλλης (23/8). Παρά τις διακηρύξεις της ΝΔ για συσπείρωση εναντίον της κυβέρνησης με επίκεντρο το μνημόνιο, τα δύο μεγάλα κόμματα τα βρήκαν στο πρόσωπο το Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη, επί δύο τετραετίες δημάρχου της Σκύρου.

Ο κ. Χατζηγιαννάκης προέρχεται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ (είναι μάλιστα από τα ιδρυτικά στελέχη του), ωστόσο έχει αποχωρήσει προ δεκαπενταετίας από το κόμμα και αφού πέρασε για μικρό διάστημα από το ΔΗΚΚΙ του Δημήτρη Τσοβόλα, κατέβηκε ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος το 2002 και το 2006 στη Σκύρο.

Και στις δύο περιπτώσεις είχε απέναντί του υποψηφίους που στηρίζονταν από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ αλλά και στις δύο περιπτώσεις κατάφερε να κερδίσει στο β΄γύρο.

Δήμαρχος: Έξω και πάνω από τα κόμματα η Αυτοδιοίκηση


Ο δήμαρχος Σκύρου  σε δηλώσεις του υποστηρίζει ότι «η Αυτοδιοίκηση είναι ο χώρος που λόγω και της οικονομικής κρίσης πρέπει να ξεπεραστούν τα ταμπού της κομματικής ταυτότητας. Η Αυτοδιοίκηση, προσθέτει, είναι έξω και πάνω από τα κόμματα. Ας ξεκινήσει αυτό από τη Σκύρο.»
Όσον αφορά το μεγαλύτερο έργο που έγινε στο νησί, τονίζει ότι είναι πολλά που έχουν γίνει, όπως το φράγμα, το νοσοκομείο, η ύδρευση, το οδικό δίκτυο, ωστόσο «έργο ζωής είναι ο Βιολογικός Καθαρισμός κόστους 4.5 εκ. ευρώ που δημοπρατείται τις επόμενες ημέρες.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις