Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 21 Μαΐου

Τα ζώδια για σήμερα 21 Μαΐου

Αναλυτικές προβλέψεις

Δίδυμοι

Στο ζώδιό σας εισέρχεται ο ζωοδότης Ήλιος, ο οποίος αυξάνει την ζωτικότητα, την λάμψη, την αυτοπεποίθηση και την δημιουργικότητά σας για ένα μήνα. Βρίσκεστε τώρα στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου, ενώ θα είναι και περίοδος με ξεκινήματα και αποφάσεις. Ασχολείστε πιο πολύ με τον εαυτό σας αλλά και με τα θέλω σας.

Καρκίνος

Καθώς από σήμερα και για ένα μήνα ο Ήλιος θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια περίοδος όπου θα κλείσετε κύκλους αλλά και οικονομικά ή άλλα θέματα. Πιθανόν στο διάστημα αυτό να έχετε μεγαλύτερη τάση απόσυρσης και φυγής, αλλά και περισσότερου ύπνου, ώστε να αποβάλλετε πράγματα και να είστε έτοιμοι για νέο ξεκίνημα απ' τα γενέθλιά σας.

Λέων

“Φωτίζεται” ο οίκος της φιλίας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου από σήμερα και για ένα μήνα, μια περίοδος όπου θα ασχοληθείτε περισσότερο με τις παρέες σας και θα χαρείτε με τους φίλους σας. Θα είναι γενικά ένα διάστημα δικτύωσης, ενώ είναι πιθανό να συμμετέχετε και σε οργανώσεις, συλλόγους και ομάδες. Δυναμώνει η παρουσία σας στο ίντερνετ.

Παρθένος

Έμφαση στα επαγγελματικά σας θα δώσει η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου από σήμερα και για έναν μήνα, ένα διάστημα όπου θα μπορέσετε να λάμψετε περισσότερο επαγγελματικά αλλά και κοινωνικά. Θα είναι μια περίοδος με επαφές με άτομα εξουσίας, ιδανική για να προωθήσετε τον εαυτό σας και τη δουλειά σας – φανείτε δημιουργικοί.

Ζυγός

Θα ανεβάσει την ζωτικότητα, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας η είσοδος του Ήλιου στους Διδύμους από σήμερα και για ένα μήνα. Η εστίαση της προσοχής στο διάστημα αυτό θα βρίσκεται κυρίως στις σπουδές και σε νομικά θέματα, αλλά και σε ταξίδια ή επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Περίοδος επίσης για διάβασμα και φιλοσοφία.

Σκορπιός

Σε πιο ήσυχη κι εσωστρεφή περίοδο περνά το ζώδιό σας με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου από σήμερα και για ένα μήνα, ένα διάστημα με περισσότερο εσωτερικό ψάξιμο και ψυχανάλυση. Επίσης στη περίοδο αυτή θα δοθεί έμφαση σε θέματα οικονομικά, εφορίας, ασφαλειών, επενδύσεων, κληρονομικών κλπ. Θα είναι όμως κι ερωτική εποχή.

Τοξότης

Σε μια αρκετά κοινωνική περίοδο μπαίνετε από σήμερα και για ένα μήνα με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους, ένα διάστημα με νέες σχέσεις και συνεργασίες και με αρκετό socializing γενικά. “Φωτίζεται” ο οίκος των σχέσεων, κι έτσι δίνετε περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σας, και οι σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες “ζεσταίνουν”.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα “φωτίσει” τον οίκο της εργασίας και της υγείας. Έτσι θα είστε αρκετά δημιουργικοί στη δουλειά σας και παραγωγικοί, ενώ ενδέχεται να συναντήσετε άτομα εξουσίας. Ταυτόχρονα, θα δώσετε περισσότερη προσοχή στην διατροφή σας και σε ζητήματα υγείας, συνηθειών και καθημερινής ρουτίνας.

Υδροχόος

Η είσοδος του Ηλίου στους Διδύμους σάς βάζει σε μια πιο ζωντανή, δημιουργική και χαρούμενη περίοδο ενός μήνα, όπου θα έχετε την ευκαιρία να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να περάσετε καλά. Η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στα παιδιά σας αλλά και σε δημιουργικά project, ή ακόμα και σε χόμπι ή σπορ.

Iχθύες

Αλλάζει ζώδιό σήμερα ο Ήλιος, ο οποίος για ένα μήνα θα τονίσει τον τομέα του σπιτιού. Έτσι θα είναι ένα διάστημα με περισσότερη ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια, όπως επίσης και για θέματα ακινήτων. Ταυτόχρονα, στο διάστημα αυτό θα “φωτιστεί” το παρελθόν σας, στο οποίο θα δώσετε περισσότερη προσοχή.

Κριός

Ο Ήλιος μπήκε στους Διδύμους σήμερα, κι έτσι ξεκινά ένας μήνας ιδιαίτερα επικοινωνιακός, όπου θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες, επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις. Περισσότερες ιδέες. Αρκετές μετακινήσεις επίσης και ταξιδάκια. Ακόμα, θα είναι ένας μήνας με μαθήματα, σεμινάρια και πληροφόρηση γενικά. Συναντήσεις με συγγενείς και συμμαθητές.

Ταύρος

Φεύγει ο Ήλιος απ' το ζώδιό σας, περνάτε σε πιο ήσυχη περίοδο, ενώ τώρα θα τονίσει τον οικονομικό σας τομέα. Έτσι, για ένα μήνα, θα κάνετε αγορές διάφορες ή πωλήσεις, ενώ η δημιουργικότητα και η αυτοπεποίθησή σας είναι πιθανό να φέρουν κέρδη. Στο διάστημα αυτό θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα κεκτημένα σας και την υλική ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being