Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: Επίσκεψη του Νίκου Καραθανασόπουλου στον Πανεπιστήμιο - "Μόνη ψήφος που θα πιάσει τόπο για τους εργαζομένους είναι η ψήφος στο ΚΚΕ παντού"

Πάτρα: Επίσκεψη του Νίκου Καραθανασόπουλ...

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με εργαζομένους της Εστίας και του ΙΤΥ

Στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών βρέθηκε σήμερα ο  Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Μίλησε στη γενική συνέλευση των διοικητικών υπαλλήλων του Πανεπιστημίου Πατρών, συζήτησε με εργαζομένους της Εστίας και του ΙΤΥ. Στη συζήτησή του με τους εργαζομένους τόνισε ότι:

«Λίγες μέρες απομένουν μέχρι την πρώτη εκλογική αναμέτρηση, αυτήν στην περιφέρεια και στους δήμους. Ξέρουμε ότι πάντα αυτές οι μέρες είναι και οι πιο δύσκολες για το λαό μας, τα διλλήματα περισσεύουν, η τρομοκρατία φανερή και κρυφή επίσης. Κανείς και καμία δεν πρέπει να παραπλανηθεί, και να δώσει ψήφο στήριξης στα κόμματα της αστικής διαχείρισης και στο νέο δίπολο ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Οι συνδυασμοί τους σε περιφέρεια και δήμο διαλαλούν την πραμάτεια των κομμάτων τους. Διαλαλούν τη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης, του ευρωμονόδρομου.
Σκεφτείτε την επόμενη μέρα. ‘‘…να δεις τι σού χω για μετά’’,  λέει ένα γνωστό τραγούδι.

Σκεφτείτε τι είναι αυτό που χρειάζεστε στις 26 Μάη;
«Σταθερότητα» στη συνέχιση της αντιλαϊκής πολιτικής;
Χρειάζεστε μια «νέα κυβέρνηση», η οποία όμως δε θα μπορεί να εγγυηθεί ούτε καν την αποκατάσταση εισοδημάτων στα προ κρίσης επίπεδα;

Ο λαός μας, οι εργαζόμενοι παντού σε όλους τους χώρους (δημόσιο - ιδιωτικό τομέα) , οι άνεργοι χρειάζονται ισχυρό εργατικό κίνημα και λαϊκή συμμαχία, μετερίζια αγώνα ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχίζεται, διεκδίκηση των σύγχρονων εργατικών - λαϊκών αναγκών. Χρειάζονται εκπροσώπους των εργαζομένων και των φτωχών λαϊκών στρωμάτων σε δήμους, περιφέρειες κι Ευρωβουλή που θα αποκαλύπτουν τα αντιλαϊκά μέτρα, θα παλεύουν για να μπουν εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, θα στηρίζουν τους αγώνες των εργαζομένων, θα προβάλλουν τα εργατικά - λαϊκά συμφέροντα χωρίς δεσμεύσεις απέναντι στο κεφάλαιο και την ΕΕ, γιατί προέρχονται ή συστρατεύονται με το ΚΚΕ, το μοναδικό κόμμα που πολεμάει ανοιχτά τον καπιταλισμό και την ΕΕ, που υπερασπίζεται καθαρά τα άμεσα και μελλοντικά συμφέροντα των εργαζομένων.

Μόνη ψήφος που θα πιάσει τόπο για τους εργαζομένους είναι η ψήφος στο ΚΚΕ παντού.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014