Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

«Πρωταγωνίστρια» η Ηλεία στη νέα ταινία του Νίκου Ζαπατίνα

«Πρωταγωνίστρια» η Ηλεία στη νέα ταινία ...

Ο δήμος Ήλιδας θα είναι «πρωταγωνιστής» στη νέα κινηματογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Νίκος Ζαπατίνας και θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο

Τα γυρίσματα της ταινίας, που έχει τον τίτλο: «Στα καλά καθούμενα», ξεκίνησαν και την Τρίτη οι συντελεστές βρέθηκαν στην περιοχή του αλιευτικού καταφυγίου Παλουκίου.Τα πρώτα γυρίσματα έγιναν στην Αθήνα, ωστόσο το βασικό μέρος της υπόθεσης εξελίσσεται στην επαρχία και εν προκειμένω στην Ηλεία!

Από σήμερα τα γυρίσματα θα συνεχιστούν την πλατεία της Κουρούτας και θα συνεχιστούν στα ρωμαϊκά λουτρά της Κυλλήνης καθώς επίσης και στο κτήμα Μερκούρη.

Αγαπημένοι ηθοποιοί

Στα χθεσινά γυρίσματα στο αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου συμμετείχαν τρεις εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενώ στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Τζόυς Ευείδη, Ναταλία Δραγούμη, Τάσος Παλαντζίδης και Γιάννης Ζουγανέλης αλλά και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης υπόσχεται πολύ γέλιο.

Την παραγωγή της ταινίας έχει ο Γιάννης Τζιβραίλης με τον Μιχάλη Παναγιωτόπουλο σε συμπαραγωγή με την «Καραγιάννης- Καρατζόπουλος». Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν ο Πάνος Μουζουράκης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Τα σκηνικά- κοστούμια επιμελείται ο Μιχάλης Σδούγικος και διευθυντής φωτογραφίας είναι ο Γιάννης Δρακουλαράκης.

Το σενάριο

Σύμφωνα με το σενάριο ο πρωταγωνιστής (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), είναι ένας ρέμπελος που ζει σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στην Αθήνα. Μια μέρα, ‘μπαίνει στο σπίτι η Ζέτα Μακρυπούλια, γκρεμίζοντας τον τοίχο με το αυτοκίνητό της. Οι δυο της γνωρίζονται και ο Οδυσσέας της λέει ότι αρραβωνιασμένος. Η Ζέτα τον παίρνει με το αυτοκίνητό της, ένα κόκκινο αγροτικό και τον μεταφέρει στην Πελοπόννησο για να βρει την αρραβωνιαστικιά του. Στο δρόμο ωστόσο, συναντούν την Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους ντυμένη καλόγρια, που ψάχνει ένα θησαυρό. Και εκεί, ξεκινούν όλα!

Ο παραγωγός της ταινίας Γιάννης Τζιβραίλης, που μίλησε στο patrisnews.com για τα γυρίσματα, δεν αποκάλυψε περισσότερα για την υπόθεση, πλην του ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστούν στην περιοχή μέχρι και τις 22 Μαΐου.

Οι ηθοποιοί και οι συντελεστές φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο «Kyllini beach» στην Κυλλήνη και ο ίδιος θέλησε να ευχαριστήσει για την εξαιρετική συμπεριφορά και φιλοξενία.

Εντυπωσιάστηκαν από την περιοχή

Οι πρωταγωνιστές, Ζέτα Μακρυπούλια, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους, δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν στην ‘Πατρίς’ με φόντο το αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου και δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από την ομορφιά της περιοχής.

Να σημειωθεί ότι η βοηθός σκηνοθέτη Στέλλα Μανωλά, συναντήθηκε την Κυριακή με τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Κέντρου Κοινωνικής Παρέμβασης δήμου Ήλιδας, προκειμένου να συμμετάσχουν στα γυρίσματα της σειράς και η πρόταση έγινε αποδεκτή.

Ο σκηνοθέτης Νίκος Ζαπατίνας είναι γνωστός από τα σίριαλ ‘Λάκης ο γλυκούλης’, ‘Νταντάδες’ , την ταινία ‘Ο Ηλίας του 16ου’ και άλλες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture