Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Freaky Fortune χθες βράδυ μετά την πρόκριση στον τελικό της Eurovision του Σαββάτου - Δείτε κ Φωτό

Διαβάστε τι δήλωσαν οι Freaky Fortune χθ...

H Αυστριακή Κοντσίτα ομολόγησε ότι σχεδόν ξέσπασε σε κλάματα από την αγωνία καθώς ανακοινώθηκε τελευταία ότι πέρασε στον τελικό

Είθισται αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ημιτελικών του πανευρωπαικού διαγωνισμού της Εurovision, οι καλλιτέχνες που ψηφίστηκαν και προκρίνονται στον μεγάλο τελικό, να δίνουν όλοι μαζί συνέντευξη Τύπου και παράλληλα να γίνεται και η κλήρωση των θέσεων που θα εμφανιστούν στον τελικό.

Φέτος οι Δανοί διοργανωτές έχουν την ιδιομορφία να καθορίζουν αυτοί τις θέσεις των χωρών σύμφωνα με το σενάριο που έχουν στο μυαλό τους, για την καλύτερη εικόνα και αρτιότητα και ροή του σώου, έτσι οι καλλιτέχνες απλώς τράβηξαν κλήρο για το αν θα είναι στο πρώτο μισό ή το δεύτερο μισό της βραδιάς. Η Ελλάδα ως γνωστό θα είναι τελικά στο πρώτο μισό του τελικού του Σαββάτου 10 Μαίου 2014 και θα εμφανιστεί 10η!

Στη συνέντευξη Τύπου, χθες αργά το βράδυ, ο τραγουδιστής των Freaky Fortune Νικόλας Ραπτάκης ανέφερε στους εκπροσώπους των ξένων Μέσων ενημέρωσης, «ήταν τρελό, πέταξα από την χαρά μου ακούγοντας Ελλάδα. Το θέλαμε πολύ να συμβεί και θέλουμε οι νέοι άνθρωποι στην Ελλάδα να χορέψουν και να διώξουν μακριά τα προβλήματα, να κάνουν Rise up, να ξεσηκωθούν δηλαδή».

Ακόμα ο Νικόλας Ραπτάκης έχοντας στο πλευρό του τον Riskykidd και τον Θεόφιλο Μπουζμπούρη πρόσθεσε ότι «επιθυμούμε πολύ να πετύχουμε το υψηλότερο jump – άλμα στην Eurovision».

Ως γνωστό το σκηνικό εύρημα με το τραμπολίνο και την συμμετοχή του πρωταθλητή μας Αρθούρου Γερεμιάν άρεσε πολύ όπως και το τρυκ με το στοπ καρέ την ώρα του άλματος που απόλαυσαν οι τηλεθεατές.

Επίσης πρέπει να σημειώσουμε ότι οι κάμερες την ώρα της παρουσίασης του κομματιού της Ελλάδας, «Rise Up» στον Β' Ημιτελικό, έπαιξαν πολύ και με τους θεατές της αρένας της Κοπεγχάγης, δείχνοντας ένθερμους Γιουροφάν που χόρευαν στους ξεσηκωτικούς ρυθμούς του Rise up. Όπως εξάλλου παραδέχθηκε και η Μαρία Κοζάκου που έκανε τον σχολιασμό στην ζωντανή μετάδοση της ΝΕΡΙΤ, ο κόσμος γουστάρει πολύ το «Rise up».

Η drag queen Κοντσίτα από την Αυστρία τώρα, που πήγε στην κυριολεξία η καρδιά της στην κούλουρη καθώς οι παρουσιαστές την ανήγγειλαν τελευταία ότι περνούσε στον τελικό του Σαββάτου (κρίμα που έμεινε τελικά εκτός η δυναμική ερμηνεία της Ισραηλινής Φέι Μεινγκολντ με το κομμάτι «Same heart»), στην συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του β’ ημιτελικού είπε φανερά ευχαριστημένη και πιο χαλαρή.

«Καθόμουν περιμένοντας να ακούσουμε την τελευταία χώρα που θα προκρινόταν έχοντας δίπλα μου σπουδαίους καλλιτέχνες που επίσης περίμεναν με αγωνία όπως του Ισραήλ. Μπορώ να σας πω ότι εκείνη την στιγμή είχα πάψει να πιστεύω ότι θα πέρναγα. Ξέσπασα σχεδόν σε κλάματα ακούγοντας τελικά ότι προκρινόταν η χώρα μου, η Αυστρία. Έχω λάβει πραγματικά πολλή υποστήριξη και αγάπη από την gay κοινότητα, δεν μπορώ να εκφράσω πόσο ευγνώμων είμαι.

Δεν θέλω να είμαι γυναίκα, είμαι πολύ τεμπέλικο αγόρι στο σπίτι. Δημιούργησα αυτόν τον χαρακτήρα της Κοντσίτα για να δείξω ότι μπορείς να πετύχεις κάθε τι που θες και βάζεις στόχο. Δεν θα ξυρίσω ποτέ το μούσι μου».

Το πραγματικό όνομα της Κοντσίτα είναι Thomas (Tom) Neuwirth και έχει γεννηθεί στις 6 Nοεμβρίου του 1988, στην πόλη Gmunden της Αυστρίας.

Tην χαρά τους και το πόσο μαγικά ένιωσαν μόλις άκουσαν ότι περνούσαν στον τελικό, εξέφρασαν όλοι οι καλλιτέχνες ανάμεσα τους και η εντυπωσιακή Πολωνέζα Cleo (το κομμάτι της «Είμαστε Σλάβοι» και η παρουσία και μίας κούκλας Πολωνής με σχεδόν γυμνό το μπούστο που έκανε ότι πλένει σε μία ξύλινη σκάφη, προκάλεσαν έκπληξη) αλλά και ο συμπαθής Ελβετός τραγουδιστής Sebalter με το χαρούμενο κομμάτι του «Hunter of stars».

Ο Sebalter μάλιστα, με σήμα κατατεθέν το χαρακτηριστικό σφύριγμα στο τραγούδι του, ανακοινώθηκε 1ος ότι προκρίθηκε στον τελικό του Σαββάτου κι έτσι γλύτωσε την αγωνία που υπέστησαν οι υπόλοιποι όπως η Κοντσίτα.

Οι φωτ. είναι του σάιτ eurovision.tv.

Επιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ο Τέο από την Λευκορωσία που αν και δεν αναμενόταν, πέρασε στον τελικό, τραγουδώντας "Cheesecake" συνοδεία τεσσάρων χορευτών κομψά ντυμένους στα ασπρόμαυρα.

Ο Τέο από την Λευκορωσία που αν και δεν ...

Ο Τέο από την Λευκορωσία που αν και δεν αναμενόταν, πέρασε στον τελικό, τραγουδώντας "Cheesecake" συνοδεία τεσσάρων χορευτών κομψά ντυμένους στα ασπρόμαυρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture