Το νέο Δ.Σ. της Απολλωνιάδας θα συγκροτηθεί σε Σώμα
Στο νέο ΔΣ της Απολλωνιάδας εξελέγη ο Πατρινός ορθοπεδικός Ανδρέας Νικολάου, κατά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Δευτέρα για την ανάδειξη τακτικών και αναπληρωματικών μελών στις Διοικήσεις του Απόλλωνα και της θυγατρικής του ομάδα.
«Είναι η αποχή των αναμετρήσεων» σχολίασε ο κ. Νικολάου, συνδέοντας τις πρόσφατες εκλογές με τις δημοτικές, στις οποίες -όπως είναι γνωστό- κατέρχεται υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Νέα Πόλη».
Πάντως ο κ. Νικολάου ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και τόνισε: «Δίνουμε το παρόν για να ενισχύσουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, πιστεύοντας ότι θα κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».
Υπενθυμίζεται ότι τακτικά μέλη στο Δ.Σ. της Απολλωνιάδας εξελέγησαν Θάνος Γαλάνης, Γιώργος Καββαδίας, Γιώργος Μιχαλόπουλος, Μιχάλης Νταβλούρος, Ανδρέας Νικολάου, Θανάσης Θεοδωρόπουλος, Θόδωρος Θανασιούλας, Δημήτρης Ζέρβας. Με αναπληρωματικούς τους Ανδρέα Κάπελα, Γιώργο Κάτσενο, Γιάννη Φραγκοπαναγιώτη.
Στην εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι Κανέλλα Αλιφραγκή, Μιχάλης Αλεξόπουλος, Αριστείδης Ζέρβας. Αναπληρωματικό μέλος ο Γιώργος Καρατζάς.
Το νέο Δ.Σ. της Απολλωνιάδας θα συγκροτηθεί σε Σώμα, μαζί με τη Διοίκηση του Απόλλωνα, την ερχόμενη Δευτέρα στο κλειστό της Περιβόλας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr









