Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η εκδήλωση για τα εγκαίνια του 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Η εκδήλωση για τα εγκαίνια του 3ο...

Ευχαριστίες απο τη Διεύθυνση του σχολείου

H Διεύθυνση και οι γονείς του νεοσύστατου 3ου Ειδικού Νηπιαγωγείου Πατρών, επιθυμούν να εκφράσουν τις ευχαριστίες και την βαθιά ευγνωμοσύνη τους προς όλους όσους στήριξαν το Νηπιαγωγείο κατά την πρώτη και δύσκολη περίοδο λειτουργίας του, καθώς και όσους παραβρέθηκαν στα εγκαίνια, πριν λίγο καιρό.

Η τελετή του Αγιασμού πραγματοποιήθηκε από το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο, ο οποίος τόνισε τη σημαντικότητα λειτουργίας μιας τέτοιας δομής και δώρισε στο σχολείο μία  εικόνα του Αγίου Ανδρέα, Πολιούχου της πόλης των Πατρών.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πατρέων κ. Γιάννης Δημαράς, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης Δήμου Πατρέων κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Πρόνοιας κ. Θεοχάρης Μασσαράς, ο   Προϊστάμενος Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π/θμιας Εκπ/σης κ. Θεόδωρος Μπαρής, ο Διευθυντής Εκπ/σης Π.Ε. Αχαΐας κ. Τριαντάφυλλος Κιντής, ο Προϊστάμενος Εκπ/κών Θεμάτων Διεύθυνσης Π.Ε. Αχαΐας κ. Κων/νος Χριστόπουλος, ο νυν Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών – «Καραμανδάνειο» κ. Νικόλαος Στακιάς καθώς και ο πρώην Διοικητής κ. Γιάννης Γιαννακόπουλος, ο Σχολικός Σύμβουλος Ειδικής Αγωγής 5ης Περιφέρειας κ. Αθανάσιος Ρισβάς, η Σχολική Σύμβουλος Προσχολικής Αγωγής 64ης Περιφέρειας κ. Ζαχαρούλα Βοϊνέσκου, η αναπληρώτρια Προϊσταμένη του Κ.Ε.Δ.Δ.Υ. Αχαΐας κ. Θεώνη Μαυρόγιαννη, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Ιονίων Νήσων κ. Αντώνης Χαροκόπος.

 

Κοινός τόπος όλων των φορέων ήταν η κατάθεση της συμπαράστασης και αρωγής του νέου αυτού εγχειρήματος στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αντιδημαρχία Παιδείας, αλλά και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο της Πάτρας ανταποκρίθηκε άμεσα και αποτελεσματικά στα αιτήματα λειτουργίας του νέου νηπιαγωγείου, τα οποία υποστηρίχθηκαν ενεργά και από την ΠΟΜΑμεΑ.

 

Να σημειωθεί τέλος, ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε πλήθος κόσμου. Μεταξύ αυτών ήταν οι γονείς με τα παιδιά τους, πολλοί εκπαιδευτικοί, μεταξύ των οποίων και ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας κ. Ηλίας Γκοτσόπουλος, καθώς και ο Διευθυντής Διοικητικού του «Καραμανδανείου» κ. Διονύσης Παπαδιονυσίου.

 

Η Διεύθυνση του Νηπιαγωγείου, τα παιδιά και οι γονείς τους εύχονται σε όλους το Άγιο Φως να φωτίζει τις ψυχές τους και να τους τροφοδοτεί με δύναμη και μακροημέρευση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις