Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Kαταφθάνει στις Πατρινές αίθουσες ο "Amazing Spiderman 2" την Πρωτομαγιά

Kαταφθάνει στις Πατρινές αίθουσες ο &quo...

Την Τετάρτη 30/4/2014 στις 00.00 θα υπάρξει ειδική πρώτη προβολή της blockbuster ταινίας στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε

Πλησιάζει η πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου blockbuster φιλμ «The Amazing Spider-Man 2» που στην χώρα μας θα κυκλοφορήσει από την Πέμπτη 1η Μαίου 2014 και σε 3d, σε διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Η δημοσιογραφική προβολή της ταινίας πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 24 Απριλίου το πρωί στην αίθουσα Αθήναιον στην Βασιλίσσης Σοφίας, στην Αθήνα.

Στο μεταξύ την παραμονή της επίσημης εξόδου του πολυαδιαφημισμένου φιλμ της Sony Pictures, την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, στις 12 τα μεσάνυχτα ακριβώς θα υπάρξει ειδική πρώτη προβολή στην Πάτρα, στα Ster cinemas, στη Βέσο Μάρε, για τους πιο ανυπόμονους σινεφίλ που θα θέλουν να δουν πρώτοι τα νέα κατορθώματα του ανθρώπου αράχνη που και στη νέα ταινία όπως και στο φιλμ του 2012, τον υποδύεται ο νεαρός Βρετανός ηθοποιός Άντριου Γκάρφιλντ που πρωτοξεχώρισε παίζοντας πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ στο «Λέοντες αντί Αμνών» το 2007 και στο «The social network» το 2009 όπου υποδύθηκε τον συνιδρυτή του facebook.

«Όταν οι εχθροί ενώνονται, η μεγαλύτερη μάχη ξεκινά». Αυτή η φράση συνοδεύει την επιστροφή του Spider-Man και μας εισάγει σε μια νέα, πιο εκρηκτική φάση του πιο αξιαγάπητου και δημοφιλούς ήρωα του κόμικ κόσμου της Marvel.

Η παραγωγή της δεύτερης ταινίας του The Amazing Spider-Man βρίσκει και πάλι στην καρέκλα του σκηνοθέτη τον 40χρονο Marc Webb (ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και το φιλμ του 2012 που έκανε διεθνείς εισπράξεις της τάξης των 720 εκατομμυρίων δολαρίων) παρέα με την ξεχωριστή «χημεία» του συμπαθούς Andrew Garfield και της Emma Stone.

Μαζί τους παίζουν ο μαύρος ηθοποιός, βραβευμένος με Όσκαρ Jamie Foxx, ο νεαρός ανερχόμενος ηθοποιός Dane DeHaan σε έναν ιδιόμορφο ρόλο κακού και ο Paul Giamatti. Το μείγμα όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, είναι πολλά υποσχόμενο σε ένα αξιοθαύμαστα ξεχωριστό χολιγουντιανό blockbuster που τα έχει όλα, καταιγιστική δράση, καρτουνίστικη διάθεση, έρωτα και ρομάντζο, συγκίνηση και γέλιο. Σύμφωνα με το στόρι, ο Πίτερ Πάρκερ είναι πιο πολυάσχολος από ποτέ.

Μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην καταπάτηση του εγκλήματος και την αγαπημένη του Γκουέν ενώ δεν βλέπει την ώρα να αποφοιτήσει από το σχολείο. Φυσικά, δεν βγάζει ποτέ από το μυαλό του την υπόσχεση που έδωσε στον πατέρα της Γκουέν, να μείνει μακριά της προκειμένου να την προστατέψει, κυρίως γιατί δεν την τήρησε.

Στο φιλμ που έχει διάρκεια 142 λεπτά, παίζουν και οι Campbell Scott, Embeth Davidtz, Colm Feore και η κάτοχος 2 Όσκαρ ερμηνείας Sally Field.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture