Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Συνάντηση Χρήστου Πατούχα με εκπολιτιστικό σύλλογο Προαστίου

Συνάντηση Χρήστου Πατούχα με εκπολιτιστι...

Το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αποχέτευσης στο επίκεντρο

Το μείζον πρόβλημα της έλλειψης αποχέτευσης που βιώνουν οι κάτοικοι του Προαστίου Πατρών, βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε σήμερα ο επικεφαλής της «Ανυπότακτης Πολιτείας» Χρήστος Πατούχας, με μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού – Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας Προαστίου Πατρών «Η Δράση».

Ο Χρήστος Πατούχας εξέφρασε την υποστήριξή του στο αίτημα των κατοίκων να περιληφθεί η περιοχή στην επέκταση του δικτύου αποχέτευσης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι κάθε συνοικία της πόλης πρέπει να έχει πρόσβαση σε αποχετευτικό δίκτυο.

Επιπλέον, για την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος, υπογράμμισε ότι οι βόθροι θα πρέπει να εκκενώνονται με ευθύνη του Δήμου, χωρίς οι δημότες να δέχονται παράλογες οικονομικές επιβαρύνσεις. Στη συζήτηση, τέθηκε επίσης το ζήτημα της διάνοιξης και της διαπλάτυνσης μιας σειράς οδών στο Προάστιο, οι οποίες είναι σχεδόν καθ’ όλο το μήκος τους χωματόδρομοι, με τον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων, να επισημαίνει ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί το σχέδιο πόλης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014