Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παναγιώταρος: «Ο Αδόλφος ήταν μεγάλη προσωπικότητα»

Παναγιώταρος: «Ο Αδόλφος ήταν μεγάλη προ...

Ναζιστικό παραλήρημα του Βουλευτή της Χρυσής Αυγής

Αμετανόητος και προκλητικός εμφανίστηκε ο χρυσαυγίτης βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «60 λεπτά» σε κανάλι της Αυστραλίας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε κανάλι της Αυστραλίας, ο Ηλ. Παναγιώταρος υποστήριξε ότι «αντιμετωπίζουμε εισβολή περίπου 3 εκατ. μεταναστών»Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τον Αδόλφο Χίλτερ απάντησε: «Hταν μια μεγάλη προσωπικότητα. Σαν τον Στάλιν. Σε όλες τις χρονικές περιόδους πρέπει να υπάρχουν κάποιοι να κάνουν τη βρώμικη δουλειά».

Ο Ηλ. Παναγιώταρος, όταν ρωτήθηκε για τα επεισόδια έξω από το θέατρο «Χυτήριο» και τις ύβρεις, όπως «Αλβανή αδερφ...α, που είχε εκτοξεύσει κατά του σκηνοθέτη της θεατρικής παράστασης, δίνει ακριβώς την ίδια απάντηση. Εκείνη τη στιγμή πέφτει το προσωπείο του «καλού και ήρεμου βουλευτή», δηλώνοντας σε έντονο ύψος στην κάμερα ότι είναι «αδερφ... και Αλβανός. Δεν λέω ψέματα».

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η ομοφυλοφιλία είναι αρρώστια. «Εως το 1997 η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν από τη διεθνή ένωση ιατρών (;;;) αρρώστια. Και είναι αρρώστια», λέει ανερυθρίαστα ο Ηλ. Παναγιώταρος.Ο τίτλος του ντοκιμαντέρ είναι «Ελληνική Τραγωδία: Η άνοδος του νεοναζισμού στην Ευρώπη» και επισημαίνει το οξύμωρο σχήμα της ύπαρξης νεοναζιστικού κινήματος στη χώρα μας, η οποία γέννησε τη Δημοκρατία.

Παράλληλα, λέει για τον Ηλ. Παναγιώταρο ότι από «τραμπούκος της γειτονιάς, έγινε βουλευτής» και συνδέει την άνοδο της ΧΑ με την κρίση και την εκμετάλλευση του θέματος της μετανάστευσης.

Η δημοσιογράφος επισημαίνει στον βουλευτή ότι μοιάζουν σαν να ετοιμάζονται για πόλεμο, καθότι μιλούν για εισβολή «παράνομων μεταναστών» για να πάρει την απάντηση ότι πρόκειται για έναν «ακήρυχτο πόλεμο και αντιμετωπίζουμε εισβολή περίπου 3 εκατ. μεταναστών, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι φανατικοί, τζιχαντιστές μουσουλμάνοι».

Το ντοκιμαντέρ αναφέρει ότι η ΧΑ μοιάζει περισσότερο με παραστρατιωτικό κίνημα και όχι με πολιτικό κόμμα και ότι οι ομοιότητες με τον Χίτλερ είναι πάρα πολλές. Ο Ηλ. Παναγιώταρος δηλώνει για ακόμη μία φορά ότι απλώς είναι Ελληνες Εθνικιστές και όχι νεοναζιστές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις