Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΛΟΓΕΣ 2014

/

Πάτρα: "Ναυμαχία" για το θαλάσσιο μέτωπο ετοιμάζει την Δευτέρα ο Αλέξης Τσίπρας - Τι θα πει στην "Αγορά Αργύρη"

Πάτρα: "Ναυμαχία" για το θαλάσ...

Στις 11.30 το πρωί

Δυναμική παρέμβαση για το θαλάσσιο μέτωπο και την απόδοση του στους δημότες της Πατρας ετοιμάζει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ο οποίος, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, θα βρίσκεται στην Πάτρα για να παραστεί σε εκδήλωση της δημοτικής παράταξης «Ριζοσπαστική Αυτοδιοικητική Πρόταση» της οποίας ηγείται ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Σπαρτινός.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του thebest.gr ο κ. Τσίπρας θα καταγγείλει την καθυστέρηση υλοποίησης αμέτρητων κυβερνητικών δεσμεύσεων για την οριστική εκχώρηση του θαλασσίου μετώπου στον Δήμο της Πάτρας στηλιτεύοντας ταυτόχρονα την πολιτική που ακολουθεί για το ζήτημα το Υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας αλλά και το Υπουργείο Οικονομικών.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα αξιώσει από την Πάτρα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες του thebest.gr, άμεση απόδοση των μη χρησιμοποιούμενων για λιμενικούς σκοπούς χώρων του θαλασσίου μετώπου και απεμπλοκή του ΤΑΙΠΕΔ από την υπόθεση της παραλιακής ζώνης.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας, όπως έγραψε νωρίτερα το thebest.gr, θα βρίσκεται στις 11.30 το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας στην «Αγορά Αργύρη» στην Πάτρα όπου και θα μιλήσει σε εκδήλωση της Ρ.Α.Π. και στις 8 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε ανοικτή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Την Μεγάλη Τετάρτη θα βρίσκεται στην Χαλκίδα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Εκλογές 2014