Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Μιχελάκης: Αστεία τα περί ακροδεξιών «θυλάκων» στη Ν.Δ.

Γ. Μιχελάκης: Αστεία τα περί ακροδεξιών ...

Τι είπε σήμερα στο Mega

Απέρριψε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τις αιτιάσεις για ακροδεξιούς «θύλακες» στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας μεταξύ του Τάκη Μπαλτάκου και του Ηλία Κασιδιάρη.

Μιλώντας στο Mega ο κ. Μιχελάκης είπε πως τα γεγονότα δείχνουν ότι στελέχη της Χρυσής Αυγής είναι στη φυλακή και οι διωκτικές αρχές βρίσκονται στη μέση μιας έρευνας.

«Πρέπει να ξεχωρίσουμε τα γεγονότα από τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Τα γεγονότα είναι ότι, αυτή τη στιγμή, η Χρυσή Αυγή βρίσκεται υπό κατηγορία, κάποιοι είναι υπό κατηγορία προφυλακισμένοι, κάποιοι είναι υπό κατηγορία εκτός, υπάρχουν συγκεκριμένοι φάκελοι οι οποίοι ελέγχονται από τη δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές εξακολουθούν και κάνουν μια έρευνα που δεν έχει ολοκληρωθεί», ανέφερε.

Ο υπουργός Εσωτερικών χαρακτήρισε αστεία τα περί «θυλάκων» εντός της Ν.Δ.: «Ύστερα από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όλες οι υποθέσεις συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης. Η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή πολιτικά ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, όταν κάποιοι στο πολιτικό σκηνικό δεν ήξεραν τη λέξη Χρυσή Αυγή, δεν έβγαινε από το στόμα τους η παραμικρή λέξη γιατί θεωρούσαν ότι είναι μία υπόθεση η οποία κάνει προεκλογικά -πριν από τις εκλογές του 2012- ζημιά στη Ν.Δ. Οι προσπάθειες που γίνονται να πουν για τη Ν.Δ. και δήθεν θύλακες κλπ., είναι αστείες ιστορίες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις