Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Μπιθικώτσης, Βαρθακούρης και Διονυσίου σε μια μοναδική συναυλία για λογαριασμό των "Μαχητών"

Πάτρα: Μπιθικώτσης, Βαρθακούρης και Διον...

Στις 12 Απριλίου στο Κλειστό του "Απόλλωνα"

Γρηγόρης Μπιθικώτσης, Χάρης Βαρθακούρης και Στέλιος Διονυσίου θα βρεθούν σε μια και μοναδική κοινή συναυλία στις 12 Απριλίου στην Πάτρα, στο κλειστό του Απόλλωνα Πατρών στην Περιβόλα, για λογαριασμό του Συλλόγου Γονέων Ατόμων με νοητική ανεπάρκεια «Μαχητές».

Σήμερα βρέθηκε στην Πάτρα ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, γιος του αείμνηστου βάρδου του ελληνικού πενταγράμμου, ο οποίος και συζήτησε τις λεπτομέρειες για την οργάνωση της συναυλίας με την Πρόεδρο των «Μαχητών» Μάρθα Χριστοπούλου, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Απόλλωνα κ. Κώστα Καραπάνο και τον κ. Πλιάκα, μέλος του Δ.Σ. των «Μαχητών» (φωτογραφία).

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο πρώην Αντιδήμαρχος Αλέξης Σκαρμέας ο οποίος συνέβαλε αποφασιστικά για την διοργάνωση της συναυλίας και την υλοποίηση της όλης ιδέας η οποία αποσκοπεί στην ενίσχυση των «Μαχητών», λίγες μέρες πριν από το Πάσχα.

Οι γιοι των τριών μεγάλων τραγουδιστών (Μπιθικώτσης, Βαρθακούρης, Διονυσίου) δέχθηκαν χωρίς δισταγμό την κοινή παρουσία τους στη σκηνή στο όνομα μιας συναυλίας με βαθύ κοινωνικό χαρακτήρα, όπως ανέφερε ο κ. Μπιθικώτσης.

Από την πλευρά της η κ. Μάρθα Χριστοπούλου, μιλώντας στο thebest.gr, εξέφρασε τις ευχαριστίες της τόσο προς τους τρείς καλλιτέχνες όσο και προς την διοίκηση του Απόλλωνα και τον πρώην Αντιδήμαρχο Αλέξη Σκαρμέα για την στήριξη της προσπάθειας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture