Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα- Βασίλης Λοτσάρης: "Αδικείται η δημοτική αρχή - Υπάρχει έργο αλλά δεν έχει προβληθεί"

Πάτρα- Βασίλης Λοτσάρης: "Αδικείται...

Πως σχολίασε ο Αντιδήμαρχος Έργων τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Data Rc

Σε κενό ενημέρωσης, στο γεγονός ότι οι δημότες δεν γνωρίζουν το έργο που παρήχθη από την δημοτική αρχή, ούτε το έργο που εκτελείται, απέδωσε ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Λοτσάρης την χαμηλή επίδοση που καταγράφει η παράταξη Δημαρά στην δημοσκόπηση της Data Rc.

Ο κ. Λοτσάρης, μιλώντας στην εκπομπή «Αλφαβήτα» των Δημήτρη Αβραμίδη και Απόστολου Βουλδή στον Αντέννα Πάτρας 105,3, ανέφερε εν πρώτοις ότι η δημοσκόπηση περιγράφει ένα ασαφές και ρευστό τοπίο και πρόσθεσε ότι ένα βασικό συμπέρασμα της είναι ότι οι δημότες δεν γνωρίζουν το έργο της δημοτικής αρχής. Το εύρημα που δείχνει ότι πάνω από το 85% των δημοτών δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο της δημοτικής αρχής οφείλεται, κατά τον κ. Λοτσάρη, στο γεγονός ότι ο Δήμος αποφάσισε, εξαιτίας και της οικονομικής συγκυρίας να μην διαθέσει χρήματα για την προβολή των έργων, κάτι που συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όπως είπε.

«Το στοιχείο αυτό δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Υπάρχει έργο αλλά δεν έχει προβληθεί», είπε ο κ. Λοτσάρης, επισημαίνοντας ότι αυτή την στιγμή στην Πάτρα εκτελούνται έργα ύψους 100 εκατομμυρίων ευρώ (σχολεία, αναπλάσεις, αποχετετεύσεις, διάνοιξη Κανακάρη κ.α.) για τα οποία οι δημότες, προφανώς, δεν είναι ενημερωμένοι.

Ο Αντιδήμαρχος Έργων ανέφερε ακόμα ότι ήταν πολιτική επιλογή να μην διατεθούν χρήματα για την προβολή του δημοτικού έργου καθώς υπήρχαν ανάγκες σε άλλους κρισιμότερους τομείς, όπως ο Κοινωνικός Τομέας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις