Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Στην Πάτρα η 17η Πανελλήνια Χειμερινή Συνάντηση Vespa

Στην Πάτρα η 17η Πανελλήνια Χειμερινή Συ...

21-23 Φεβρουαρίου 2014

Η Λέσχη Φίλων Vespa Αχαΐας ιδρύθηκε τον Μάιο του 2001.  Ξεκίνησε από την ανάγκη φίλων να οργανωθούν προκειμένου να προστατευθεί αυτό το μοναδικά γοητευτικό όχημα.

Η αγάπη και η νοσταλγία μας για τη Βέσπα, τη Βέσπα των παππούδων και των πατεράδων μας, οδήγησε αλλά και συνεχίζει να καθοδηγεί την δράση της Λέσχης.

Σκοπός της Λέσχης είναι η προώθηση του δικύκλου και ειδικότερα της Vespa ως μέσου μεταφοράς και μετακίνησης, διοργάνωση ταξιδιών, εκδρομών, αγώνων, τεχνικών σεμιναρίων, η διοργάνωση διαφόρων εκπολιτιστικών, αθλητικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων καθώς και συμμετοχή σε κοινωνικά δρώμενα.

Η Λέσχη μας από την ίδρυση της έως και σήμερα έχει λάβει μέρος σε όλες τις Πανελλήνιες συναντήσεις των Vespa Club, θερινές και χειμερινές και έχει διοργανώσει με απόλυτη επιτυχία την 21η Θερινή Πανελλήνια Συνάντηση το καλοκαίρι του 2007.

Για το 2014 η Λέσχη Φίλων Vespa Αχαΐας έχει αναλάβει την ευθύνη διοργάνωσης της 17ης Πανελλήνιας Χειμερινής Συνάντησης Vespa, που θα πραγματοποιηθεί στη Πάτρα στις 21-23 Φεβρουαρίου 2014, καθώς και την μεγαλύτερη γιορτή της Vespa για το έτος, που δεν είναι άλλη από την 28η Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συνάντηση Vespa, το τελευταίο σαββατοκύριακο του Αυγούστου 2014.

Η Λέσχη μας με γνώμονα την ανάπτυξη και την προβολή της περιοχής επέλεξε την Πάτρα για να φιλοξενήσει τις εκδηλώσεις αυτές. Πιστεύουμε πως το Καρναβάλι αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα της πόλης μας και γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε η Πανελλήνια συνάντηση να γίνει την περίοδο αυτή. Είναι σημαντικό να δώσουμε στους επισκέπτες μας μια αξέχαστη εμπειρία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ VESPA

Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα: 17:00 – 20:30. Υποδοχή στη Λέσχη μας για εγγραφές.

Ώρα: 21:00. Ρεμπέτικη – Λαϊκή Βραδιά με την φημισμένη Τετράς του Πατρέα!

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Ώρα: 10:00. Συγκέντρωση και αναχώρηση για το Καρναβαλικό Εργαστήρι. Θα έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε πως κατασκευάζονται τα εκπληκτικά άρματα του Πατρινού Καρναβαλιού και όχι μόνο.

Ώρα: 12:30. Επίσκεψη και ξενάγηση στα διάσημα κελάρια της Achaia Clauss. Μένουμε στην Achaia Clauss, ψήνουμε σουβλάκια, λουκάνικα και στήνουμε γλέντι με κρασί από την Αχαϊκή Οινοποιία.

Ώρα: 21:00. Μασκέ Party στο Ghetto Bar (Ευμήλου 8). Χορός και ξεφάντωμα με καρναβαλικούς ρυθμούς μέχρι πρωίας. Κοπή βασιλόπιτας, πλούσια δώρα για τη λαχειοφόρο και απονομές στις Λέσχες που θα συμμετάσχουν.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την παρέλαση και τα δρώμενα που θα λάβουν μέρος στο κέντρο της Πάτρας στα πλαίσια της διοργάνωσης: «Το Καρναβάλι των Μικρών» που ενεργοποιεί 10.000 περίπου μικρούς καρναβαλιστές!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture