Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διακόσια δώδεκα φαρμακευτικά σκευάσματα προσφέρθηκαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο

Πάτρα: Διακόσια δώδεκα φαρμακευτικά σκευ...

Επόμενος στόχος της Επιτροπής Πρωτοβουλίας η λειτουργία Κοινωνικού Μαγειρείου

Διακόσια δώδεκα φαρμακευτικά σκευάσματα, εκ των οποίων ορισμένα σημαντικής αξίας, ήταν το αποτέλεσμα της συλλογής που έκανε η Επιτροπή Πρωτοβουλίας Ανατολικού Διαμερίσματος Πάτρας σε συνεργασία με τον Εκπολιτιστικό και Επιμορφωτικό Σύλλογο Γηροκομείου, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, στην πλ. Πεσόντων, δίπλα από το ΚΕΤχ.

Κατά την εκδήλωση αυτή συνελέγησαν δύο ημιφορτηγά πλήρη τροφίμων και ένα χαρτοκιβώτιο φάρμακα..., εκ των οποίων τα μεν τρόφιμα διαμοιράστηκαν σε οικογένειες που είχαν άμεση ανάγκη, τα δε φάρμακα, αντιπροσωπεία της Επιτροπής Πρωτοβουλίας τα παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πατρέων και του Φαρμακευττικού Συλλόγου Αχαΐας για να διατεθούν όπου πρέπει.

Προς τον σκοπό αυτό το Σάββατο έγινε η μεταφορά τους στην πλ. Εργατικών Πολυκατοικιών Νέου Δρόμου, όπου στεγάζεται η υπηρεσία του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Παράλληλα η αντιπροσωπεία επισκέφτηκε και το Κοινωνικό Ιατρείο που στεγάζεται παραπλεύρως.

Η δράση για συλλογή τροφίμων και φαρμάκων συνεχίζεται και τα μέλη της Επιτροπής σκοπεύουν στην λειτουργία κοινωνικού μαγειρείου στην Άνω πόλη, γι αυτό παρακαλούν όποιος συμπολίτης έχει στεγασμένο ελεύθερο χώρο, που μπορεί να τον διαθέσει αδαπάνως, θα συμβάλει ώστε το υπάρχον συνεργείο μαγειρέματος και διάθεσης του φαγητού να στεγάσει τις δραστηριότητές του, όσο διαρκεί η οικονομική κρίση που πλήττει ιδιαίτερα τα λαϊκά στρώματα, λόγω του μνημονίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις