Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 12 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 12 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Φαίνεται να ολοκληρώνετε με επιτυχία ορισμένους κύκλους τις τελευταίες εβδομάδες, ή να κλείνετε κάποια ζητήματα που σας απασχολούσαν, με το τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα να βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση. Βιώνετε αίσθημα απελευθέρωσης και επιτέλους νιώθετε μια στήριξη απ' τη ζωή και από άλλους ανθρώπους, ακόμα και οικονομική.

Αιγόκερως

Ιδιαίτερα ευεργετική για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή είναι η θετική και μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία αυτή τη περίοδο μπορεί να φέρνει ευτυχείς εξελίξεις στις σχέσεις, απόφαση γάμου ή συμβίωσης, αλλά και επιτυχημένες συνεργασίες. Πιθανόν να αναλαμβάνετε και την οργάνωση ομάδων, συλλόγων κλπ.

Υδροχόος

Τα επαγγελματικά σας όχι μόνο παίρνουν σημαντική ανάσα, αλλά το εξαιρετικό τρίγωνο Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα και ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, φέρνει επιτυχίες, ανοίγματα, αναγνώριση και εύνοια από ανωτέρους. Επιτέλους νιώθετε ότι οι κόποι σας πιάνουν τόπο, και αυτό θα έχει και συνέχεια. Βελτίωση και στην υγεία και την καθημερινότητα.

Ιχθύες

Το ζώδιό σας ευνοείται ιδιαίτερα απ' το πολύ ωραίο τρίγωνο Δία-Κρόνου, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες φέρνει επιτυχίες στα ερωτικά, σε σχέση με τα παιδιά, ίσως μια εγκυμοσύνη, ενώ πιθανόν κάποια δημιουργικά project να πηγαίνουν καλά. Επιτυχίες όμως πιθανές και σε θέματα νομικών και σπουδών. Καταλαβαίνετε το νόημα της ζωής.

Κριός

Μια πολύ καλή και πιο μακροχρόνιας επιρροής όψη κορυφώνεται σήμερα, το τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο ήδη απ' τον Νοέμβριο φέρνει την ευτυχή εξέλιξη ζητημάτων σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων αλλά και οικονομικών. Είναι καλή όμως και για την ψυχολογία σας, την οποία ωριμάζει, δυναμώνει και σταθεροποιεί, ενώ αποκτάτε περισσότερη γονιμότητα.

Ταύρος

Πολύ καλή για τις σχέσεις, την κοινωνική σας ζωή και την επικοινωνία είναι η θετική και μακροχρόνιας επιρροής όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη απ' το Νοέμβριο φέρνει ισορροπία με το σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους αλλά και στις καθημερινές σας επαφές. Επιτυχημένες συμφωνίες. Καλές γνωριμίες.

Δίδυμοι

Θετική για τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας η όψη τριγώνου Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η επιρροή της οποίας είναι πιο μακροχρόνια. Έτσι τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να αυξάνετε το εισόδημα, να κάνετε συμφέρουσες αγοραπωλησίες, ενώ τα πράγματα στα επαγγελματικά σταθεροποιούνται. Βελτιώνει και την υγεία σας. Αίσθημα ασφάλειας.

Καρκίνος

Ο Δίας απ' το ζώδιό σας κορυφώνει σήμερα ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Κρόνο, μια όψη πιο μακροχρόνιας επιρροής, η οποία τις τελευταίες εβδομάδες φέρνει διάφορες επιτυχίες, σε προσωπικούς στόχους, σπουδές, ερωτικά, σε σχέση με τα παιδιά, ενώ η δημιουργικότητά σας είναι αυξημένη. Πιθανόν να παίρνετε αναγνώριση. Ωριμάζει η ζωή σας.

Λέων

Όλους ευνοεί η θετική όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ το ζώδιό σας ήδη τις τελευταίες εβδομάδες ευεργετείται κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, αλλά και στο κλείσιμο διάφορων ζητημάτων, κάτι που σας απελευθερώνει. Ευεργετείστε όμως και ψυχολογικά: τα συναισθήματά σας ωριμάζουν και σταθεροποιούνται και είστε πιο συνδεδεμένοι με τη διαίσθηση.

Παρθένος

Ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και την επικοινωνία η θετική όψη Δία-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες. Έτσι αυτή τη περίοδο μπορεί να κάνετε επιτυχημένες επαφές και συμφωνίες, να δικτυώνεστε, να ανοίγει ο κύκλος των φίλων και γνωριμιών, ενώ πιθανόν να συμμετέχετε σε ωραίες ομάδες και συλλόγους.

Ζυγός

Σήμερα κορυφώνεται μια πολύ καλή και μακροχρόνιας επιρροής όψη, το τρίγωνο Δία-Κρόνου, το οποίο ευεργετεί τα επαγγελματικά σας τις τελευταίες εβδομάδες, προσφέροντας την ευκαιρία για επιτυχίες, ανοίγματα, δημοφιλία κι αναγνώριση. Επίσης βοηθά και τα οικονομικά, σταθεροποιώντας τα, ενώ νιώθετε περισσότερο την αξία σας τώρα. Επιτυχημένες αγοραπωλησίες πιθανές.

Σκορπιός

Ευνοεί ιδιαίτερα το ζώδιό σας το τρίγωνο του Δία απ' τον Καρκίνο με τον Κρόνο στο ζώδιό σας, μια όψη που τις τελευταίες εβδομάδες φέρνει επιτυχίες σε διάφορους τομείς, όπως για παράδειγμα σε σπουδές ή νομικά θέματα αλλά και στα επαγγελματικά ή σε προσωπικούς στόχους. Ίσως κάνετε και κάποια ευνοϊκά ανοίγματα. Νιώθετε πιο ώριμοι κι επιτυχημένοι.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being