Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατέγραψε τα προβλήματα του σχολικού συγκροτήματος Λουσικών ο Δημήτρης Μπαρμπούνης

Κατέγραψε τα προβλήματα του σχολικού συγ...

Θα τα μεταφέρει στον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Την 18 Νοεμβρίου 2013 ο Βοηθός Δημάρχου σε θέματα Παιδείας, κος Μπαρμπούνης Δημήτριος επισκέφθηκε το Λύκειο και το Γυμνάσιο Λουσικών ύστερα από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου, όπου είχε συζήτηση με το Δ.Σ. του Συλλόγου καθώς και τον Δ/ντη του Λυκείου κο. Κορακιανίτη όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα, κυρίως υλικοτεχνικά, που αντιμετωπίζουν τα κτιριακά συγκροτήματα.

Τα κυριότερα προβλήματα είναι ότι χρειάζεται στέγαστρο στο Γυμνάσιο περίπου 50 τ.μ. καθώς και να αλλάξουν δάπεδα σε κάποιες αίθουσες κοντέινερ που στεγάζεται το Γυμνάσιο καθώς και προβλήματα υγρασίας στην ταράτσα του Λυκείου.

Ο κος Μπαρμπούνης δεσμεύθηκε να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κο. Παπαζαφείρη και θα έχει συνεργασία μαζί του για να λυθούν τα ανωτέρω ζητήματα.

Επίσης, ο κος Μπαρμπούνης είδε και τα έργα που συνεχίζονται για την ανέγερση του Νέου Γυμνασίου Λουσικών, τα οποία προχωρούν με γοργούς ρυθμούς ώστε σε σύντομο χρόνο να παραδοθεί.

Επίσης ενημερώνουμε ότι παρεδόθη το νέο στέγαστρο στο 3ο Δημ. Κάτω Αχαΐας στους μαθητές και στην εκπαιδευτική Κοινότητα ώστε τα παιδιά να προστατεύονται από τις βροχές. Αυτό ήταν το πάγιο αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας του 3ου Δημ. και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Αυτή είναι η 13η παρέμβαση που γίνεται για επισκευές σε σχολεία της 1βάθμιας εκπαίδευσης.



Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις