Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αχαΐα: Νυν και... πρώην πάνε όλοι μαζί αύριο στον Άδωνι για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Αχαΐα: Νυν και... πρώην πάνε όλοι μαζί α...

Παναστρατειά για την σωτηρία του νοσηλευτικού ιδρύματος

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη
θα έχουν αύριο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, η συντονιστική επιτροπή αγώνα για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων και οι βουλευτές  και πρώην βουλευτές του νομού.

Μετά από αίτημα του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Γιώργου Λαζουρά και με την συμβολή του βουλευτή Αχαΐας της ΔΗΜΑΡ κ. Νίκου Τσούκαλη, προσδιορίσθηκε συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, για αύριο Παρασκευή, στις 11.00 το πρωί στην Αθήνα.

Στη συνάντηση αυτή, εκτός των ανωτέρω θα παρευρεθούν εκπρόσωποι των εργαζομένων και των γιατρών από τη συντονιστική επιτροπή αγώνα για τη διατήρηση του Νοσοκομείου Καλαβρύτων, οι βουλευτές και πρώην βουλευτές του νομού και θα συζητηθεί  το μεγάλο θέμα της αποτροπής της διακοπής λειτουργίας ή του υποβιβασμού του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων, που απασχολεί έντονα και προβληματίζει τους κατοίκους της πόλης και του ορεινού Δήμου.

Σε σχετική του ανακοίνωση ο Δήμαρχος Καλαβρύτων σημειώνει: "Από τον Υπουργό Υγείας, προσδοκούμε να δώσει τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν για το κλείσιμο ή την υποβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Καλαβρύτων."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις