Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξεπέρασαν τις 26.000 οι υπογραφές κατά των πλειστρηριασμών

Ξεπέρασαν τις 26.000 οι  υπογραφές κατά ...

Από την ΕΚΠΟΙΖΩ

Περισσότερες από 26.000 υπογραφές (ηλεκτρονικές, μέσω SMS και χειρόγραφες) πανελλαδικά κατά των πλειστηριασμών έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής η «Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής -ΕΚΠΟΙΖΩ».

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι συγκεντρώσεις της οργάνωσης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, προκειμένου ενημερωθούν οι πολίτες για την καμπάνια «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ», να διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και να συγκεντρωθούν υπογραφές, σημείωσαν επιτυχία.

Παράλληλα, συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις υπόλοιπες ενώσεις καταναλωτών-μελών της Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» σε άλλες εννέα πόλεις της Ελλάδας, επίσης με παρόμοια επιτυχία.


Εθελοντές και μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ στο Σύνταγμα, συγκέντρωσαν 930 υπογραφές, ενώ από το πρωί της Τετάρτης στον ιστότοπο ηλεκτρονικών υπογραφών μέχρι το βράδυ οι υπογραφές είχαν αυξηθεί κατά 6.000.

«Ένα νέο κίνημα γεννιέται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με φωνή που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και εναντιώνεται στη σχεδιαζόμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών», τονίζει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις