Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέκα Παπαρήγα: Έξω από τη βουλή θα έρθει λύση - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Αλέκα Παπαρήγα: Έξω από τη βουλή θα έρθε...

Αιχμές τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμές τόσο κατά της κυβέρνησης όσο και κατά του ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε πρόταση μομφής εξαπέλυσε η Αλέκα Παπαρήγα.

Η πρόεδρος της ΚΟ του ΚΚΕ εξέφρασε τους φόβους της ότι μέσα από της συζήτηση για την πρόταση μομφής, ο ελληνικός λαός να βρεθεί ανάμεσα σε ένα «πλαστό δίλημμα με την διαπραγμάτευση της ΝΔ και των σύμμαχων της ή με την αναδιαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ και των συμμάχων».

«Πρόκειται για διλήμματα τεχνητά που εάν εμπεδωθούν στο λαό σε αυτή τη φάση θα φτάσουμε στο εξής τραγικό σημείο. Όλοι σήμερα αναγνωρίζουμε ότι ο λαός έφτασε στα όρια αντοχής, αλλά αν εγκλωβιστεί μέσα σε ένα τέτοιο δίλημμα θα πάμε στο 2020 και πάλι θα λέμε τα ίδια, ότι ο λαός έχει φτάσει στα όρια του. Και τότε θα λέει ο λαός μπορούμε  να πάμε το 2013; Γιατί έχουμε φτάσει να θεωρείται ριζοσπαστική πρόταση από το περίφημο πλεόνασμα που έχει η κυβέρνηση να μοιράσει κάποια ψίχουλα ή  να πάμε στη γενιά των 650 ευρώ που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ,  να πάμε στο 2009 και να θεωρείται αυτό ότι είναι δρόμος προς τα εμπρός. Αυτό μας ανησυχεί» τόνισε.

«Πήρατε το 27%, μεγάλο και φοβερό ποσοστό Δεν το πήρε το ΠΑΣΟΚ ή η ΝΔ αλλά η αξιωματική αντιπολίτευση, ως ένα κόμμα αριστερό. Μετά τις εκλογές το κίνημα ανέβηκα ή έκανε δέκα βήματα πίσω; Δυστυχώς, πίσω. Λιγότερη συμμετοχή στις απεργίες και τις διαδηλώσεις Λογικά έπρεπε να πετάει ο αγώνας σήμερα στην Ελλάδα. Αυτή είναι η συνεισφορά σας» συνέχισε.

«Γιατί λέτε στο λαό ότι περίμενε να γίνουν εκλογές και τελειώσαμε . Τώρα με την πρόταση μομφής αν καταφέρω και κάποιοι βουλευτές λακίσουν από τα άλλα κόμματα, το λύσαμε το θέμα. Πάμε για εκλογές και τελειώσαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αυταπάτη», πρόσθεσε και διερωτήθηκε «Και είναι αυθόρμητη αυταπάτη, από έλλειψη γνώσης, είναι η  παιδική ασθένεια;»

«Γιατί όλοι περάσαμε παιδικές ασθένειες, όλα τα καινούρια κόμματα πέρασαν παιδικές αρρώστιες, αλλά τον 21 αιώνα δεν νομίζω. Δεν δικαιολογούνται ούτε για το ΚΚΕ ούτε για κανέναν άλλο» υπογράμμισε.

«Η απάντηση δεν βρίσκεται μέσα σε αυτή τη βουλή. Έξω από τη βουλή θα έρθει λύση. Αυτή είναι η θέση μας και δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα.  Πιστεύουμε και στην ικανότητα του λαού και στην αποφασιστικότητα του» κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις