Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

"Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας", μία μουσικοθεατρική παράσταση από την Πατρινή ομάδα boozie

"Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας&qu...

Θα παρουσιαστεί στις 7, 14 και 21 Νοεμβρίου 2013

Η ομάδα με την ονομασία boozie θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο κοινό της Πάτρας, παρουσιάζοντας μια τρίωρη μουσικοθεατρική παράσταση που πραγματεύεται το σήμερα με έναν ιδιαίτερο χιουμοριστικό τρόπο και κατόπιν ψυχαγωγεί με αγαπημένα τραγούδια.

Η παράσταση βασίζεται πάνω σε μια ιδέα του Γιώργου Φαφούτη ο οποίος επιμελείται και το στήσιμο του έργου ενώ η μουσική φροντίδα και επιμέλεια είναι του γνωστού Πατρινού μαέστρου Johnny Ανδριόπουλου, ο οποίος και έχει ξανασυνεργαστεί με αρκετούς από τους συμμετέχοντες στην παράσταση που θα έχει τον πρωτότυπο τίτλο «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας!

Για παράδειγμα ο Τζόνι Ανδριόπουλος είχε παίξει πιάνο και είχε αναλάβει την μουσική ενορχήστρωση και επιμέλεια στην περσινή επιτυχημένη θεατρική παράσταση του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πάτρας (φωτ.) όπου συμμετείχε και η Νινέτα Σερέτη με τίτλο «Τα Καρναβαλικά».

Στο «Όσο υπάρχει κάτι στο ψυγείο μας» που θα παρουσιαστεί για 3 Πέμπτες βράδυ σε γνωστό πολιτιστικό χώρο της Πάτρας, στις 7, 14 και 21/11/2013, παίζουν και τραγουδούν οι Ρούλα Ζαγορίτη, Γιώργος Φαφούτης, Τάκης Τσακαμπέτης, Νινέτα Σερέτη, Γιώργος Μιχαλόπουλος και η Νεφεντίνα Μοσχόβου.

Παίζουν οι μουσικοί Johnny Ανδριόπουλος πιάνο, Δημήτρης Τσαμπρός μπάσο, Ηλίας Κωνσταντάτος, μπουζούκι και Σωτήρης Ντούβας - τύμπανα.

Η ώρα έναρξης είναι στις 10 παρά τέταρτο το βράδυ και η είσοδος 10 ευρώ με ποτό.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View