Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκπαιδευτική καινοτομία απο τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Εκπαιδευτική καινοτομία απο τη Νέα Γενιά Ζηρίδη

Το πρώτο i-Pad school

 

Συμμετέχοντας ενεργά στην νέα ψηφιακή εκπαίδευση, η Νέα Γενιά Ζηρίδη δημιούργησε το i-Pad school, ένα σχολείο που πραγματοποιεί το 50% των μαθημάτων του μέσα απο τα ατομικά i-Pads των μαθητών, τους διαδραστικούς πίνακες και διασύνδεση μέσω Apple – TVs. Το i-Pad School πραγματοποιείται απο την Δ’ Δημοτικού μέχρι και τη Β’ Γυμνασίου.

O στόχος του i-Pad School είναι η ανάπτυξη πολλών προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των μαθητών, όπως η δημιουργικότητα, η καινοτομία και η έρευνα, η σφαιρική και κριτική σκέψη καθώς και η συνεργασία και η ομαδικότητα μέσα από τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα i-Pads.

 

Η ένταξη και εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις αίθουσες, αποτελεί αίτημα της ψηφιακής εποχής για κινητοποίηση των μαθητών και αποτελεσματικότερη πρόσληψη και αφομοίωση της γνώσης. Το i-Pad School, ενεργοποιεί το ευχάριστο παιχνίδι της γνώσης και παράλληλα εξοικειώνει τους μαθητές στην χρήση ενός σημαντικού μελλοντικού τους επαγγελματικού εργαλείου.

Στο πλαίσιο του i-Pad School, κάθε μαθητής δημιουργεί το δικό του περιεχόμενο στο προσωπικό του i-Book και το μοιράζεται με άλλους μαθητές δημιουργώντας νέο διαδραστικό περιεχόμενο μέσα απο διάφορα εκπαιδευτικά και παιδαγωγικά projects που συνεισφέρουν ενεργά στη μάθηση και στην πολυδιάστατη καλλιέργεια των μαθητών.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις