Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Οι Γιώργος Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μαζί για μία μοναδική εμφάνιση, στο «Πολυτεχνείο», στο γειτονικό Αίγιο

Οι Γιώργος Θεοφάνους και Ευρυδίκη ξανά μ...

Θα εμφανιστούν live την 1η Νοεμβρίου 2013

Δύο αγαπητοί καλλιτέχνες που μάλιστα κατά το παρελθόν ήταν και ζευγάρι, η Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη και ο επίσης Κύπριος συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους θα βρεθούν μαζί στην σκηνή του Πολυτεχνείου, στο γειτονικό Αίγιο την ερχόμενη Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2013 για μία και μοναδική εμφάνιση.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια με την ξεχωριστή φωνή που έχει εμφανιστεί και τουλάχιστον τρεις φορές στην Γιουροβίζιον και ο συνθέτης των μεγαλύτερων εμπορικών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων και κριτής του μουσικού ριάλιτι Fame story, έχουν πάρα πολλά να μοιραστούν, μιας και συνεργάστηκαν δισκογραφικά για πολλά χρόνια και έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική ποπ σκηνή με υπέροχα τραγούδια που πολλοί έχουν αγαπήσει.

Όπως γράφει το σάιτ της εφημερίδας «Τα Νέα της Αιγιάλειας», οι δύο καλλιτέχνες υπόσχονται ένα πρόγραμμα γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την κοινή τους πορεία, τραγούδια του Γιώργου Θεοφάνους που έχουν ερμηνεύσει γνωστοί καλλιτέχνες, αλλά και επιλογές από τραγούδια των μεγαλύτερων Ελλήνων δημιουργών που αγαπούν και ξεχωρίζουν.

Με ένα πιάνο και μια φωνή θα μας ταξιδέψουν σε «θάλασσες και χώρες μακρινές» κάνοντας στάσεις σε όλες τις αγαπημένες μουσικές γειτονιές αυτού του κόσμου!

«Ό, τι με αγγίζει, είναι μόνο ότι αξίζει να θυμάμαι, γιατί άντεξε στο χρόνο» λέει ένα από τα τραγούδια τους κι εμείς θα έχουμε πολλά να θυμόμαστε από αυτή τη βραδιά που θα είναι σίγουρα γεμάτη με όμορφες μελωδίες, συναίσθημα και συγκίνηση.

Έναρξη στις 10.30μ.μ. Τιμή εισόδου 10 ευρώ, Φοιτητικό: 8 ευρώ.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων: Πολυτεχνείο Art Cafe Bar (Επισκόπου Τιμοθέου 22) και Desires (Μητροπόλεως 8). Κρατήσεις τραπεζιών: 6976619217, 6909513153, 2691400429.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View