Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Stan, Ελένη Φορέιρα αλλά και Vegas και Μέλισσες σε συναυλία στο τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ της Αθήνας

Stan, Ελένη Φορέιρα αλλά και Vegas και Μ...

Στις 13/9 μετά τις 17.00

Μέχρι τουλάχιστον πρόπερσι τα συγκεκριμένα μουσικά event με χορηγία του γνωστού χυμού πραγματοποιούνταν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας όπως την Πάτρας με πολύ μεγάλη επιτυχία. Στην Πάτρα είχαν φιλοξενηθεί για παράδειγμα στην πλατεία Γεωργίου.

Φέτος είναι γεγονός ότι το ενδιαφέρον μάλλον επικεντρώθηκε στο βασικό event που θα λάβει χώρα και αναμένεται να συγκεντρώσει εκατοντάδες κόσμου, κυρίως νεολαία την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013 στην Αθήνα, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00. Φέτος είναι η όγδοη συνεχή χρονιά της διοργάνωσης της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Το μουσικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει τους DEMY, ΜΕΛΙSSES, PLAYMEN, STAN, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗ και ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ. Φέτος, οι εκπλήξεις θα είναι ακόμα περισσότερες, αφού η Amita Motion παρουσιάζει την πιο δυναμική ομάδα guest εμφανίσεων, που θα επιφυλάξουν μοναδικές εκπλήξεις!

Στην σκηνή της Ημέρας Θετικής Ενέργειας θα ανέβουν λοιπόν και o Κωνσταντίνος Αργυρός, o Στέλιος Λεγάκης, ο Κώστας Μαρτάκης, η Tamta, η Courtney Parker, οι My Excuse, o Marios Brazil, οι Panik Boys και η Josephine για να χαρίσουν στο κοινό την πιο ξεχωριστή μουσική εμπειρία. Η βραδιά θα κορυφωθεί με την βασίλισσα της ευρωπαϊκής dance σκηνής από την Ρουμανία INNA, που έχει στο ενεργητικό της αμέτρητες επιτυχίες τα τελευταία 3 χρόνια με αποκορύφωμα το single της «ΗΟΤ» που έφτασε στο τοπ 5 του UK SINGLE CHART.

Επίσης μαζί θα είναι και οι Gravitonas που αποτελούν ένα από τα πιο πρωτοποριακά dance groups από την Σουηδία, με πολλές επιτυχίες τα τελευταία 2 χρόνια. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το ιδιαίτερο στίγμα του παρουσιάζοντας την εκδήλωση.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Opening act της συναυλίας θα είναι το νικητήριο Positive Group, oι Boys & Noise οι οποίοι κατάφεραν να αναδειχθούν μέσα από τον πιο διασκεδαστικό διαγωνισμό που διοργάνωσε φέτος η εταιρεία. Από την όλη διαγωνιστική διαδικασία όμως αναδείχθηκε νικήτρια και η Παναγιώτα Μπούκη, η οποία συγκεντρώνοντας τα περισσότερα positive points κέρδισε ένα εξάμηνο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα παραγωγής και προώθησης του νικητήριου Positive Group που η ίδια ανέδειξε, εξασφαλίζοντας ένα πολύτιμο επαγγελματικό ξεκίνημα στην αγορά.

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Επίσης για έκτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View