Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα 5 Σεπτεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα 5 Σεπτεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Παρθένος

Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας σήμερα, ένα θετικό καινούργιο φεγγάρι με το οποίο ανοίγει ένας μήνας γόνιμος, δραστήριος και παραγωγικός. Ευνοϊκές αυτές οι μέρες για νέα ξεκινήματα, για να πάρετε πρωτοβουλίες και μια  νέα κατεύθυνση στη ζωή σας. Έχετε έμπνευση τώρα και δεν πρέπει να κοιτάτε πίσω. Βρείτε τον εαυτό σας και προωθήστε τον.

Ζυγός

Στο τελείωμα του καλοκαιριού, η  Νέα Σελήνη σήμερα σάς βάζει σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο. Έτσι για τις επόμενες δύο τουλάχιστον εβδομάδες, θα κάνετε ορισμένα ξεκαθαρίσματα ή απολογισμούς, θα κλείσετε κύκλους και κάποια ζητήματα που σάς απασχολούσαν. Η ανάγκη για απομόνωση και ησυχία θα είναι μεγαλύτερη. Καλή εποχή για ενασχόληση με πνευματικά και καλλιτεχνικά θέματα.

Σκορπιός

Νέοι φίλοι έρχονται στη ζωή σας αυτή τη περίοδο, ενώ η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα στον οποίο ο τομέας της φιλίας και της δικτύωσης θα έχει τη μεγαλύτερη έμφαση. Έτσι θα ασχοληθείτε με τις παρέες σας αλλά και με το ίντερνετ, με ομαδικές δραστηριότητες και συλλόγους. Επίσης είναι μια εποχή στην οποία κάνετε καινούργια σχέδια για το μέλλον.

Τοξότης

Έμφαση στα επαγγελματικά δίνει η Νέα Σελήνη σήμερα, κι έτσι οι επόμενες μέρες είναι καλές για ξεκινήματα αλλά και για επαφές με άτομα εξουσίας. Στείλτε βιογραφικά, προωθήστε τον εαυτό σας κοινωνικά κι επαγγελματικά, δραστηριοποιηθείτε, καθώς είναι γόνιμες μέρες. Φροντίστε καλύτερα την κοινωνική σας εικόνα, καθώς μπορεί να είστε πιο ευάλωτοι σε κριτικές.

Αιγόκερως

Εποχή ανοιγμάτων για το ζώδιό σας, με τη θετική Νέα Σελήνη σήμερα να σας βάζει σε έναν μήνα πιο αισιόδοξο. Οι επόμενες μέρες ευνοούν λοιπόν τα ανοίγματα, τα ταξίδια, τις σπουδές και τα νομικά θέματα, ενώ όλα αυτά φαίνεται ότι θα σας απασχολήσουν για δυο εβδομάδες τουλάχιστον. Είναι όμως και μια εποχή που στοχάζεστε, φιλοσοφείτε, και πιθανόν να καταλαβαίνετε καλύτερα τί σάς συμβαίνει.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως σε θέματα οικονομικά. Έτσι τις επόμενες εβδομάδες θα βάλετε σε τάξη ζητήματα σχετικά με εφορία, ασφάλειες, κάρτες, δάνεια, επενδύσεις, αλλά και με κληρονομικά, διατροφή συζύγου κλπ. Παράλληλα, είναι εποχή πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική, ενώ ψάχνεστε ψυχολογικά.

Ιχθύες

Συνεχίζει να είναι μια κοινωνική περίοδος για το ζώδιό σας, ενώ σήμερα η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα που θα φέρει αρκετές γνωριμίες, νέες σχέσεις ή συνεργασίες και άφθονο socializing. Εκμεταλλευτείτε τις επόμενες μέρες για να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή για να προχωρήσετε μια σχέση και να πάρετε την απόφαση γάμου ή δέσμευσης.

Κριός

Άνετα ξεκινά η μέρα, ενώ η Σελήνη το μεσημέρι εισέρχεται στην Παρθένο και θα τονίσει τον εργασιακό σας τομέα, τις δουλειές της καθημερινότητας αλλά και θέματα υγείας. Καθώς θα σχηματίσει αντίθεση με τον απατηλό Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τα μπερδέματα στο χώρο δουλειάς αλλά και τις τάσεις φυγής που εμποδίζουν τη συγκέντρωση.

Ταύρος

Θετική για το ζώδιό σας η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα αρκετά δημιουργικό κι ερωτικό. Η ζωτικότητα, η χαρά και η αυτοπεποίθησή σας ανεβαίνουν, κάτι που κερδίζει τους άλλους. Οι επόμενες μέρες είναι ιδανικές για το ξεκίνημα νέων δημιουργικών project αλλά και για να βγείτε, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε.

Δίδυμοι

Με τη Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει  ένας μήνας με έμφαση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Έτσι για τον υπόλοιπο Σεπτέμβριο είναι πιθανό να κάνετε μια μετακόμιση ή ανακαίνιση ή να προχωρήσετε ζητήματα ακινήτων και να ασχοληθείτε με τους δικούς σας. Επίσης θα υπάρχει ανάγκη για αναπόληση του παρελθόντος και ενασχόληση με τον ψυχολογικό σας κόσμο.

Καρκίνος

Αρκετά επικοινωνιακές αναμένεται να είναι οι επόμενες εβδομάδες, με τη Νέα Σελήνη σήμερα να ανοίγει έναν μήνα με αρκετές επαφές, γνωριμίες, ιδέες και συζητήσεις. Καλές οι επόμενες μέρες για συμφωνίες αλλά και για το ξεκίνημα σεμιναρίων, μαθημάτων κλπ. Πολλές μετακινήσεις ή και βόλτες στο πρόγραμμα. Έμφαση στις συγγενικές σχέσεις.

Λέων

Σήμερα με τη Νέα Σελήνη ανοίγει ένας μήνας όπου η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται στα οικονομικά σας κυρίως, μια εποχή με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Οι επόμενες μέρες ευνοούν τις οικονομικές συμφωνίες αλλά και το να ξεκινήσετε μια δημιουργική δραστηριότητα ώστε να ανοίξετε μια νέα πηγή εσόδων. Θα απολαύσετε όμως και την υλική ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being