Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βουτιά θανάτου 55χρονου από τη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου λόγω οικονομικών προβλημάτων

Βουτιά θανάτου 55χρονου από τη Γέφυρα Ρί...

Πρόκειται για επιχειρηματία από την Αθήνα

Βουτιά θανάτου από την Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου (η πρώτη αυτοκτονία στην εξάχρονη λειτουργία της) έκανε ένας Αθηναίος 55χρονος επιχειρηματίας την Κυριακή στις 6:30 τα ξημερώματα. Το πτώμα του άνδρα ανασύρθηκε στις 2 το μεσημέρι έπειτα από γιγαντιαία επιχειρήση των σωστικών συνεργείων.

Ο άνδρας έθεσε τέλος στη ζωή του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες με αυτό τον τραγικό τρόπο, αφού νωρίτερα είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στο οδόστρωμα της Γέφυρας. Το πτώμα του ανασύρθηκε από την πλευρά του Αντιρρίου μεταξύ του 2ου και 3ου πυλώνα της γέφυρας. Μάλιστα για τον εντοπισμό του επιστρατεύτηκε ακόμη και ελικόπτερο Super – Puma. Η σωρός του 55χρονου άνδρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο αυτόχειρας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είναι επιχειρηματίας κάτοικος Αθηνών και φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα που πιθανότατα τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα.

Σε ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το συμβάν, αναφέρεται: "Σήμερα (σ.σ. χθες Κυριακή) στις 06:26, η Λιμενική Αρχή Πάτρας, ενημερώθηκε από τον επόπτη ελέγχου γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου, ότι στο κεντρικότερο σημείο της γέφυρας, είχε εντοπιστεί σταθμευμένο ημιφορτηγό όχημα, χωρίς επιβαίνοντες, ανοικτό και με τα κλειδιά μέσα στην καμπίνα.

Άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν ανθρώπων στη θάλασσα, με τη συμμετοχή τριών πλωτών περιπολικών Λ.Σ. και ενός οχήματος Λ.Σ. από ξηράς, ενώ επίσης ενημερώθηκαν τα διερχόμενα πλοία - σκάφη καθώς και τα Ε/Γ - Ο/Γ της τοπικής πορθμειακής γραμμής για αυξημένη ετοιμότητα και προσοχή.

Λίγο αργότερα στη περιοχή κατέφθασε και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, για συνδρομή, το οποίο στις 13:40 εντόπισε έναν άνδρα να επιπλέει, χωρίς τις αισθήσεις του, κοντά στο πυλώνα Μ4 της γέφυρας.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 55 ετών, κανονικής διάπλασης, ύψους 1,75 μ. και βάρους 80 περίπου κιλών, ανασύρθηκε από το πλήρωμα ενός εκ’ των πλωτών Λ.Σ. και στη συνέχεια διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γ.Ν.Π. Ρίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του και παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομία.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Ρίου".

Πρώτη ενημέρωση: 16:35 11/7/2010, Τελευταία ενημέρωση: 8:15, 12/7/2010

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις