Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γνωρίστε το νέο scooter της YAMAHA "Delight" μόνο στην Ανδριόπουλος Α.Ε.!

Γνωρίστε το νέο scooter της YAMAHA "...

Υποδεχτείτε το νέο Delight: Κομψό και προσιτο αστικό μέσο απολαυστικής μετακίνησς!

Χάρη στο εντυπωσιακό του στυλ, το νέο D'elight ανήκει σε μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του. Οι κλασσικές γραμμές του χαρίζουν μια διαχρονική εικόνα που παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο, και είναι πάντα "μέσα στη μόδα". Αλλά αυτό που πραγματικά το κάνει να ξεχωρίζει, είναι ο συνδυασμός των εξαιρετικά μικρών διαστάσεων του πλαισίου, με τον ισχυρό και γρήγορο κινητήρα.

Αυτό το στιλάτο και προσιτό scooter συνδυάζει την κλασσική εμφάνιση με την ποιότητα Yamaha. Με το εξαιρετικά μικρού μεγέθους πλαίσιο και τη χαμηλή σέλα, το νέο D'elight προσφέρει την ευελιξία ενός σκούτερ 50 κ.εκ. με τις επιδόσεις ενός μοντέλου 125 κ.εκ.

Ο ρετρό προβολέας, τα λευκά όργανα και το στυλάτο πίσω φανάρι, συμπληρώνουν αρμονικά τη διαχρονική του εμφάνιση, ενώ ο χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, το ντουλαπάκι και τα μαρσπιέ συνεπιβάτη διασφαλίζουν ότι το D'elight εκτός από μοντέρνο, είναι και εξαιρετικά λειτουργικό.

Με το εμπρός δισκόφρενο, τις ζάντες από κράμα αλουμινίου και τον γρήγορο, οικονομικό τετράχρονο κινητήρα 114 κ. εκ., το νέο D'elight προσφέρει τόσο πολλά σε τόσο μικρό σχήμα.

Το ιδανικό μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη

Το D'elight μπορεί να προσφέρει συναρπαστικές συγκινήσεις σε νέους, αλλά και έμπειρους οδηγούς scooter. Οι νέοι οδηγοί θα αισθανθούν άνετα με το μικρού μεγέθους, ελαφρύ πλαίσιο και τη χαμηλή σέλα που τους επιτρέπει να πατούν τα πόδια τους στο έδαφος. Οι έμπειροι οδηγοί scooter θα εκτιμήσουν την ομαλή απόδοση ισχύος, τους εύκολους χειρισμούς και την ευκολία που φέρνει στην καθημερινότητα αυτό το κομψό νέο μοντέλο.

Κλασσικό στυλ με ποιότητα Yamaha

Με την κλασσική του σχεδίαση, το νέο D'elight συνδυάζει τη διαχρονική του εμφάνιση με την ποιότητα Yamaha. Ο ρετρό προβολέας και τα όργανα δίνουν έναν αέρα πολυτέλειας, ενώ η κομψή ποδιά βοηθά στην προστασία από τον άνεμο. Η μεγάλη σειρά των διαθέσιμων αξεσουάρ σάς επιτρέπει να προσαρμόσετε αυτό το κομψό σκούτερ στις ανάγκες σας, ώστε να ταιριάζει απόλυτα με το δικό σας στυλ.

Αθόρυβος και οικονομικός τετράχρονος κινητήρας 114 κ.εκ.

Το νέο D'elight διαθέτει έναν αθόρυβο, αερόψυκτο τετράχρονο κινητήρα 114 κ.εκ., που προσφέρει ομαλή επιτάχυνση και εξαιρετικά χρήσιμη τελική ταχύτητα. Η απλή, αξιόπιστη και οικονομική σχεδίαση του αερόψυκτου κινητήρα δύο βαλβίδων διασφαλίζει χαμηλό κόστος λειτουργίας, κάνοντας το D'elight ακόμα πιο ελκυστικό σε χρήστες που δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά.

Εύκολο στην οδήγηση με προσιτή τιμή

Το μικρό βάρος και η εξαιρετική ευελιξία του D'elight το καθιστούν το ιδανικό μεταφορικό μέσο που σας επιτρέπει να ξεφεύγετε από την κίνηση στους πολυάσχολους δρόμους της πόλης. Με βάρος μόλις 98 kg, αυτό το τετράχρονο μοντέλο των 114 κ.εκ. είναι ένα από τα πιο εύκολα στην οδήγηση scooter στην κατηγορία του. Επιπλέον, με την προσιτή τιμή αγοράς και τον οικονομικό κινητήρα του μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο και χρήματα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Ζάντες αλουμινίου και εμπρός δισκόφρενο

Αν και εξαιρετικά προσιτό scooter, η υψηλή ποιότητα φινιρίσματος του D'elight εντυπωσιάζει. Το εξαιρετικά κομψό σώμα με τα ρετρό στοιχεία δημιουργεί μια αίσθηση υψηλής ποιότητας. Παράλληλα, οι ελαφριές ζάντες αλουμινίου με τρεις ακτίνες και το εμπρός δισκόφρενο μεγάλης διαμέτρου 180 mm κάνουν το D'elight να ξεχωρίζει από τα άλλα οικονομικά μοντέλα.

Χρηστικό στην καθημερινότητα

Η διπλή σέλα με τις διακοσμητικές ραφές προσφέρει απόλυτη άνεση για δύο άτομα, ενώ το χαμηλό ύψος μόλις 755 mm επιτρέπει να ανεβαίνετε και να κατεβαίνετε από το D'elight πολύ εύκολα. Ο προβολέας, το πίσω φως και τα όργανα με το ρετρό στυλ έχουν υπέροχη εμφάνιση στο δρόμο, ενώ για τις καθημερινές ανάγκες υπάρχει ένας χώρος αποθήκευσης κάτω από τη σέλα, ένα εύχρηστο ντουλαπάκι και πτυσσόμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη.

Έκθεση πωλήσεων Yamaha
ΝΕΟ Πατρών-Αθηνών 129Α
τηλ.: 2610-453904, 2610-452409
fax: 2610-421230

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά