Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για την ολοκλήρωση σύνδεσης της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό

Αναδείχθηκε ο ανάδοχος για την ολοκλήρωσ...

Προχωράει και το αποχετευτικό δίκτου του Αστακού

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα σε μια σειρά ενεργειών για την ολοκλήρωση ενός οδικού άξονα που θα συνδέει το λιμάνι της Κυλλήνης με την Εθνική Οδό Πατρών - Πύργου, έγινε με την ανάδειξη αναδόχου από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Πρόκειται για το έργο «Συμπληρωματικές εργασίες για τη βελτίωση οδού Κυλλήνη – Εθνική Οδού Πύργου – Πατρών», προϋπολογισμού 1.800.000,00 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Ουσιαστικά είναι ένα έργο αναπτυξιακού χαρακτήρα που θα ενώνει δύο νησιωτικούς και άκρως τουριστικούς προορισμούς με την Ηλεία και την υπόλοιπη Ελλάδα» δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Χρήστος Χριστοδουλόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση εγκρίθηκε η διεξαγωγή της δημοπρασίας του έργου «Ολοκλήρωση Αποχετευτικού Δικτύου Δ.Ε. Αστακού» προϋπολογισμού 159.535,00€ χρηματοδοτούμε από το ΕΠΠΕΡΑΑ, καθώς και η διενέργεια δημόσιου τακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού για την λειτουργία οικοτροφείου εργαστηριού Παναγία Ελεούσα στο Αγρίνιο» προϋπολογισμού 130.000,00€ χρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ.

Τέλος, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε την κατανομή πιστώσεων ύψους 207.000,00€ για την επιχορήγηση των πιστοποιημένων προνοιακών ιδρυμάτων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας για το Α’ τρίμηνο του 2013

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της επιτροπής Σάββας Αυγέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Αριστείδης Μπουχάγιερ, Γεώργιος Καραπάνος, Σταυρόπουλος Σταυρόπουλος και Χριστίνα Σταρακά.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις