Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πασχαλινό καλωσόρισμα κρουαζιεροπλοίου στο Κατάκολο

Πασχαλινό καλωσόρισμα  κρουαζιεροπλοίου ...

Ηλεία

Ο Όμιλος Ηλείων για τον Πολιτισμό και την ανάπτυξη «Πολιτεία Ήλιδας-Ολυμπίας» για 4η συνεχή χρονιά έχει αναλάβει την πρωτοβουλία υποδοχής ενός κρουαζιεροπλοίου που έρχεται στο Κατάκολο. Η προσπάθεια αυτή γίνεται ώστε να αναδειχθεί η πραγματική εικόνα της Ελλάδας και της Ηλείας  στους τουρίστες που έρχονται στο λιμάνι του Κατακόλου καθημερινά, σε συνδυασμό με την προβολή αντιπροσωπευτικών μας προϊόντων αλλά και της φιλοσοφίας του Ξένιου Δία που άνθισε στην ιερή γη της Ολυμπίας!

Στο πλαίσιο αυτό την Πέμπτη 9 Μαϊου 2013 στις 11 το πρωί, σε συνεργασία με το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, υποδεχόμαστε το κρουαζιερόπλοιο Norwegian Jade στο Κατάκολο, με τον δικό μας πασχαλινό παραδοσιακό τρόπο (με βαμμένα κόκκινα αυγά, κουλούρια, τσουρέκια, κρασιά αλλά και εποχικά φρούτα, γλυκά, χορευτικά κ.α.), αλλά και με ενημερωτικά φυλλάδια και αφίσσες με στόχο να προβάλλουμε τις ομορφιές, τα προϊόντα μας, αλλά και μέρος του πολιτισμού του νομού μας.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 11.00 έως 13.30. Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε τη συμπαράσταση του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), του ΕΟΤ Κυλλήνης,  της Αντιπεριφέρειας Ηλείας (η οποία και μας δίνει αφίσσες και ενημερωτικά φυλλάδια), των περισσοτέρων δήμων της περιοχής μας, Συλλόγων, καθώς και φορέων αλλά και επιχειρήσεων της περιοχής.

Καλούμε τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ηλείας να συμμετέχουν σε αυτή της τη  γιορτή φιλοξενίας και αγάπης και με ένα ελληνικό “Χριστός Ανέστη”, ας δείξουμε την πραγματική εικόνα του τόπου μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις