Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χαϊκάλης, Κουϊκ, Μαριάς και Νταβρής "διαλύουν" τον... αρραβώνα Νικολόπουλου - Ανεξάρτητων Ελλήνων

Χαϊκάλης, Κουϊκ, Μαριάς και Νταβρής &quo...

Πάει προς ναυάγιο η εκλογική συνεργασία

Από μια κλωστή κρέμεται – αν δεν αποτελεί ήδη παρελθόν… - η συνεργασία του ανεξάρτητου βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Και αυτό γιατί, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, κατά την σημερινή πρώτη μέρα του Συνεδρίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων σημειώθηκαν σοβαρές αντιδράσεις από μέρους βουλευτών του κόμματος στην προοπτική της εκλογικής συνεργασίας με τον Νικολόπουλο. Σε βαθμό που ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος να αναθεωρεί ήδη την στάση του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατά την σημερινή ομιλία του κ. Νικολόπουλου στο Συνέδριο υπήρξαν περιορισμένης έκτασης επικρίσεις από μερίδα συνέδρων, ειδικά στο σημείο κατά το οποίο ο βουλευτής ανέφερε ότι ψήφισε το Μνημόνιο 2 έχοντας, ωστόσο, μετανιώσει («Συγγνώμη, γελάστηκα…», είπε χαρακτηριστικά).

Οι ισχυρότερες αντιδράσεις ήρθαν, όμως, από τέσσερις βουλευτές. Τους Παύλο Χαϊκάλη, Νότη Μαριά, Τέρενς Κουϊκ και Γιώργο Νταβρή οι οποίοι έθεσαν βέτο στην συνεργασία με τον Νικολόπουλο, ασκώντας πίεση στον Καμμένο να… διαλύσει τον πολιτικό αρραβώνα με τον βουλευτή Αχαΐας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις