Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Δωρεάν εξέταση μαστού στις 19-20 Απριλίου

Δωρεάν εξέταση μαστού στις 19-20 Απριλίου

Διοργανώνεται από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Διοργανώνεται από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, την Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με καρκίνο μαστού "Άλμα Ζωής". Δωρεάν εξέταση ψηλάφησης μαστού, εξέταση με υπερήχους και ενημέρωση από ειδικούς, περιλαμβάνει η διημερίδα που διοργανώνουν η Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, η Ελληνική Εταιρεία Απεικόνισης Μαστού και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», με στόχο την πρόληψη, την έγκαιρη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, στις 19 και 20 Απριλίου.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, όπου κριθεί απαραίτητο, θα γίνεται και ψηφιακή μαστογραφία, από τη Μονάδα Έρευνας Ακτινολογίας και Ιατρικής Απεικόνισης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με αντίτιμο τα έξοδα της εξέτασης, δηλαδή 25 ευρώ.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στον 2ο όροφο του Ευγενιδείου Θεραπευτηρίου το διήμερο 19 και 20, από τις 9 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα, και όπως διευκρινίζεται, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες: 210 7258550, 210 7227488.

Στο πλαίσιο της διημερίδας θα πραγματοποιηθούν ομιλίες ενημέρωσης του κοινού από ειδικούς, στο Μαγγίνειο Αμφιθέατρο του Αρεταίειου Νοσοκομείου, την Παρασκευή 19 Απριλίου και ώρα 10:00- 12:30.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being