Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο οικογενειακός φίλος ήταν...βιαστής! Κάθειρξη από το Εφετείο Κακουργημάτων σε 58χρονο που άφησε έγκυο το ανήλικο θύμα του

Πάτρα: Ο οικογενειακός φίλος ήταν...βιασ...

Καταδίκη χθες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας

Σε κάθειρξη εννέα ετών καταδίκασε χθες το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας, όπως και πρωτόδικα, 58χρονο άνδρα, ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε μια κοπέλα, το 2007 ,όταν αυτή ήταν μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου.

Η κοπέλα, από χωριό της Ηλείας, κατηγόρησε για τον βιασμό της, τον 58χρονο, που ήταν φίλος της οικογενειάς της, τον Απρίλιο του 2007.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 58χρονος είχε πρόσβαση στο σπίτι της κοπέλας λόγω του ότι είχε φιλικές σχέσεις με τους γονείς της. Μια ημέρα μπήκε στο σπίτι της, πήγε στο δωμάτιό της κι εκεί ήρθε σε επαφή μαζί της, παρά τη θέλησή της.

Η ανήλικη αρχικά δεν αποκάλυψε στους δικούς της τι συνέβη. Ωστόσο όταν αργότερα ανακάλυψε ότι ήταν 4,5 μηνών έγκυος αναγκάστηκε να πει στους γονείς της όλα όσα έγιναν, οι οποίοι υπέστησαν σοκ.

Μέσω εξέτασης DNA επιβεβαιώθηκε ότι πατέρας του παιδιού ήταν ο 58χρονος. Η κοπέλα ωστόσο απέβαλε. Η δίκη έγινε χθες κεκλεισμένων των θυρών. Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι δεν διατηρούσε δεσμό με την κοπέλα κι ότι δεν επρόκειτο για βιασμό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις