Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Στον αέρα τα ασφαλιστήρια 10.000 ατόμων μετά το κλείσιμο της EVIMA

Πάτρα: Στον αέρα τα ασφαλιστήρια 10.000 ...

Διατηρούσε ένα υποκατάστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών της και απασχολούσε 25 πράκτορες.

Η είδηση ότι η ασφαλιστική εταιρία EVIMA έβαλε "λουκέτο", θορύβησε 10.000 Πατρινούς που την είχαν επιλέξει να επενδύσουν την ασφάλεια των οχημάτων τους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Πελοπόννησος" η EVIMA διατηρούσε ένα υποκατάστημα για την εξυπηρέτηση των πελατών της και απασχολούσε 25 πράκτορες.

Οι υπεύθυνοι του δικτύου της Πάτρας, παραπέμπουν στην απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδας, συστήνοντας να μην επικρατήσει πανικός στους ασφλισμένους.

Όπως εξηγούν αρχικά, τα ασφαλιστήρια συμβόλαιά τους ισχύουν για τριάντα ημέρες από την ημερομηνία ανάκλησης της αδείας της εταιρίας. Σύμφωνα με το γραφείο της Πάτρας, οι ασφαλισμένοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα της εταιρείας www.evima.gr  καθώς και από τον επόπτη ασφαλιστικής εκκαθάρισης στο τηλέφωνο 6949962802

Η E.I.G. Evima Insurance Group A.A.E., είναι εταιρεία γενικών ασφαλίσεων που ιδρύθηκε το 1974 και όπως αναφέρεο η "Πελοπόννησος" έχει ιδιαίτερους δεσμούς με την Πάτρα. Έχει δραστηριότητα κυρίως στον κλάδο αστικής ευθύνης των αυτοκινήτων και είναι μετεξέλιξη της εταιρίας "ΠΡΩΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ" του ομίλου Λαυρεντιάδη.

Η εταιρία, δεν ήταν σε θέση να διατηρεί επαρκές περιθώριο φερεγγυότητας, απαίτηση, η οποία, σύμφωνα με το νόμο, είναι αναγκαία για τη διαφύλαξη των συμφερόντων των ασφαλισμένων και κάθε άλλου δικαιούχου ασφαλίσματος. Παράλληλα, δεν είχε σχηματίσει επαρκή τεχνικά αποθέματα και παρουσίαζε έλλειμμα στην ασφαλιστική τοποθέτηση.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά