Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

Σε σύσκεψη φορέων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου "'Αγιος Ανδρέας" προχωρά το σωματείο εργαζομένων

Σε σύσκεψη φορέων για τα προβλήματα του ...

Μπορεί να παραδόθηκε μέρος του παλιού κτιρίου, ωστόσο παραμένουν προβλήματα όπως το κτιριακό, η χρηματοδότηση και ο Οργανισμός

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», εξέδωσε το Σωματείο εργαζομένων του Νοσοκομείου, «Ο Ιπποκράτης». Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «οι τελευταίες παρεμβάσεις του Σωματείου μας, οι πιέσεις πού ασκήσαμε, μπορούμε ευθέως να πούμε ότι έφεραν κάποια αποτελέσματα.

Κατ'  αρχήν παραδόθηκε μέρος του διωρόφου κτιρίου, όπου από τις 5/11/12 λειτουργεί πλέον ο τελευταίας τεχνολογίας πολύτιμος και άκρως απαραίτητος Γραμικός Επιταχυντής καθώς επίσης και η νέα σύγχρονη και μάλιστα τελευταίας γενιάς γ' camera, από τις 16/12/12, ενώ παράλληλα παραδίδεται ο πολυκαθυστερημένος λόγω των χρονοβόρων ενστάσεων Ηλεκτροτεχνολογικός και ξενοδοχειακός εξοπλισμός της νέας πτέρυγας.

Ως συνέχεια λοιπόν αυτών των προαναφερόμενων παρεμβάσεων, είναι και η χθεσινή συνάντησή μας με τον Διοικητή της 6ης Υ.ΠΕ, όπου μέσα στην πληθώρα των προβλημάτων πού θέσαμε, επιμείναμε στην επίσπευση της διαδικασίας παράδοσης όλου του διωρόφου κτιρίου και στην χρηματοδότηση του Νοσοκομείου για την εκεί μεταστέγαση και  λειτουργία,  επιτέλους άμεσα σ' αυτό το χώρο, κάποιων σημαντικότατων υπηρεσιών πού σήμερα λόγω του σεισμού  υπολειτουργούν και μάλιστα κάτω από τις πιο άθλιες συνθήκες.

Πέρα όμως από τα προαναφερόμενα, η επικρατούσα  κατάσταση στο Νοσοκομείο γενικά δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι ότι το καλύτερο. Πολλά πράγματα δυστυχώς είναι ενταγμένα στον αυτόματα πιλότο:

- Δεν λειτουργεί το Δ.Σ του Νοσοκομείου λόγω ελλειπέστατης σύνθεσης.

-Δεν λειτουργεί το Επιστημονικό Συμβούλιο.

-Δεν λειτουργεί ο Δντής Ιατρικής Υπηρεσίας λόγω λήξης της θητείας του.

-Δεν λειτουργεί η Επιτροπή για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Εργαζόμενων ενώ παράλληλα υπάρχει σοβαρό έλλειμμα στην Οργάνωση και τεράστια δυσλειτουργία των Υπηρεσιών μας, πού απορρέει από τις τεράστιες ελλείψεις πού έχουμε και όχι μόνον.

Για όλα αυτά τα ζητήματα, αξίζει να τονίσουμε ότι ως Σωματείο, έχοντας πάρει ήδη τις σχετικές αποφάσεις, προχωράμε στο αμέσως επόμενο διάστημα σε Σύσκεψη Φορέων για τα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου, όπως είναι το Κτιριακό, ο Οργανισμός, η Χρηματοδότηση και άλλα ζητήματα».

Τέλος το Σωματείο Εργαζομένων τονίζει την ανάγκη πραγματοποίησης μίας σύσκεψης με τούς υπηρεσιακούς παράγοντες για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία των υπηρεσιών μας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being