Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία ανθρώπινη συναυλία για τον ποδηλάτη που τραυματίστηκε σοβαρά και έχασε τα πόδια του στο Γκάζι στην Αθήνα

Μία ανθρώπινη συναυλία για τον ποδηλάτη ...

Θα πραγματοποιηθεί στον Βοτανικό live stage στις 6 Νοεμβρίου-Θα συμμετάσχει και ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος

Μία μεγάλη συναυλία αφιερωμένη στον Γιάννη που τα ξημερώματα της Τετάρτης 10/10/2012 περνώντας από τις γραμμές του τρένου στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, στο Γκάζι  με το ποδήλατο του παρασύρθηκε από το τρένο στο Γκάζι και τραυματίστηκε σοβαρά με αποτέλεσμα να μείνει παράλυτος, θα πραγματοποιηθεί στις 6 Νοεμβρίου 2012 στο live stage του Βοτανικού στην Αθήνα.

O Γιάννης, είναι ένα νέο που δούλευε σερβιτόρος για το μεροκάματο σε καφέ στο Γκάζι. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», όπου μεταφέρθηκε, προσπάθησαν να σώσουν τα πόδια του αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Ο Γιάννης δυστυχώς έχασε και τα δυο του πόδια. Το νέο αυτό παιδί, όπως γράφεται σε ενημερωτικά σάιτ,  σήμερα αναρρώνει από το τραγικό ατύχημα που είχε και περιμένει να κλείσουν οι πληγές του. Χαμογελά και ελπίζει να βρεθούν τα χρήματα για να βάλει προσθετικά μέλη στα χαμένα πόδια του.

Οι φίλοι του Γιάννη και ο Αθλητικός Σύλλογος «Τρίτων», μέλος του οποίου είναι ο Γιάννης, διοργανώνουν τη συναυλία αυτή συμπαράστασης, με σκοπό να συγκεντρωθεί το μεγάλο χρηματικό ποσό που απαιτείται, για να γίνει η επέμβαση που θα του χαρίσει πάλι την ελπίδα. Η συναυλία θα αρχίσει στις 19.00 και το εισιτήριο θα κοστίζει μόλις 8 ευρώ.

Ο live μουσικός χώρος Βοτανικός όπου θα φιλοξενηθεί η ανθρώπινη αυτή συναυλία βρίσκεται στην Ιερά Οδό και Σπύρου Πάτση. Οι καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν και θα δώσουν το παρών με τη μουσική και τα τραγούδια τους είναι η Μελίνα Ασλανίδου, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Πατρινός συνθέτης Θάνος Μικρούτσικος και η Ρίτα Αντωνοπούλου, η Ματούλα Ζαμάνη, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Παύλος Παυλίδης, τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, τα Υπόγεια Ρεύματα, ο Μιχάλης Τζουγανάκης, η Μαριέττα Φαφούτη, η Τζώρτζια από τους Μπλε, ο Γιάννης Σαββιδάκης, κ.α.

Τα έσοδα από τη συναυλία, όπως σημειώνεται,  θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Γιάννη, στο νοσοκομείο «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» και στους γιατρούς για να φτιάξουν πόδια στο Γιάννη, για να μπορέσει να σηκωθεί και να περπατήσει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture