Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Απίστευτο-Καλαμάρι άφησε έγκυο...μία 63χρονη Νοτιοκορεάτισσα

Απίστευτο-Καλαμάρι άφησε έγκυο...μία 63χ...

Η γυναίκα είχε καταναλώσει ωμό το καλαμάρι το σπέρμα του οποίου ενώθηκε με τη βλεννογόνο ουσία, με αποτέλεσμα να σχηματιστούν 12 κεφαλόποδα

Απίστευτο κι όμως αληθινό αλλά μία ηλικιωμένη γυναίκα από τη Νότιο Κορέα αφού εξετάσθηκε από τους γιατρούς, διαπιστώθηκε ότι κυοφορεί μέσα της παράξενους οργανισμούς που ήταν μικροσκοπικά κεφαλόποδα. Όπως γράφει το newsbomb.gr, οι γιατροί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν διαπίστωσαν ότι η γυναίκα περιμένει τα... παιδιά ενός καλαμαριού!

Συγκεκριμένα οι γιατροί που εξέτασαν την 63χρονη γυναίκα, διαπίστωσαν ότι έφερε μικροοργανισμούς εντός της στοματικής της κοιλότητας.

Κατά την έρευνα οι επιστήμονες διέγνωσαν ότι αυτοί οι μικροοργανισμοί προέρχονται από... σπέρμα καλαμαριού το οποίο η γυναίκα κατανάλωσε ωμό!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail», η γυναίκα ένιωθε πόνους και αρκετές ενοχλήσεις μέσα στο στόμα της.

Κατά την εξέταση βρέθηκαν 12 κεφαλόποδα τα οποία ενώθηκαν με τη βλεννογόνο ουσία, γύρω στη στοματική κοιλότητα. Μετά τη μορφολογική τους ανάλυση, οι μικροοργανισμοί ταυτοποιήθηκαν ως έμβρυα καλαμαριού.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ξανά στις χώρες όπου συνηθίζουν οι κάτοικοι να τρώνε ωμά τα θαλασσινά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις