Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: "Δεν είναι τελεσίδικη η πτώχευση της Profi -Δεν επηρεάζει την λειτουργία του Ομίλου Αντζουλάτου" - Κατατέθηκε έφεση

Πάτρα: "Δεν είναι τελεσίδικη η πτώχ...

Δηλώσεις του δικηγόρου του Ομίλου Γιώργου Καλαπόδη

«Δεν πρόκειται για πτώχευση του κυρίου Κώστα Αντζουλάτου, δεν είναι τίποτα τελεσίδικο και δεν επηρεάζει την λειτουργία του Ομίλου». Με αυτό τον τρόπο απαντά ο νομικός σύμβουλος του Ομίλου Αντζουλάτου Γιώργος Καλαπόδης στις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Η δήλωση του κ. Καλαπόδη, που φιλοξενείται στον σημερινό «Ημερήσιο Κήρυκα», είναι και η επίσημη αντίδραση του Ομίλου ενώ αντίστοιχες δηλώσεις φιλοξενήθηκαν και στην "Πελοπόννησο" της Κυριακής.

Όπως είναι γνωστό το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Πάτρας έκανε δεκτή αίτηση της Τράπεζας Πειραιώς για την πτώχευση της εταιρείας Profi Α.Ε. που ανήκει στον Όμιλο του πρώην Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαίας. Δεκτές δεν έγιναν οι αιτήσεις που αφορούν στις άλλες δυο εταιρείες του κ. Αντζουλάτου, την «Κωνσταντίνος Αντζουλάτος Ο.Ε.» και την «Μεταπλάστικα».

Κατά της απόφασης πτώχευσης της εταιρείας Profi Α.Ε., όπως έχει γράψει το thebest.gr, έχει ασκηθεί έφεση που θα εκδικαστεί περί τα τέλη του χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες το «άνοιγμα» στην Τράπεζα Πειραιώς φτάνει το 1,5 εκ. ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά