Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρήστος Νικολάου: Mήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα για τη νέα σχολική χρονιά

Χρήστος Νικολάου: Mήνυμα αισιοδοξίας και...

Τι αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δυτικής Αχαΐας

"Σήμερα ξεκινά μέσα σε δύσκολες  πραγματικά συνθήκες η νέα σχολική χρονιά. Η χώρα μας, η πατρίδα μας περνάει μια βαθειά κρίση. Κρίση πολύπλευρη που αγκαλιάζει κάθε πτυχή της κοινωνικής μας ζωής.

Σε αυτή την κρίση είμαστε αναγκασμένοι να σταθούμε απέναντι και να την αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να σταθούμε όρθιοι. Και πάνω από όλα πρέπει να κρατήσουμε όρθιο το σχολείο. Πρέπει να κρατήσουμε τη δάδα της παιδείας και της μόρφωσης αναμμένη. Πρέπει να κρατήσουμε την ελπίδα του μέλλοντος ζωντανή.

Ως δημοτική αρχή και προσωπικά ως αντιδήμαρχος Παιδείας, θέλουμε να απευθύνουμε στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας, στα παιδιά αλλά και στο εκπαιδευτικό προσωπικό των σχολείων μας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και αγώνα και να ευχηθούμε σε όλους καλή δύναμη και καλό κουράγιο.

Ακόμα θέλουμε να καλέσουμε τους γονείς και τις οικογένειες των παιδιών να σταθούν αρωγοί και συμμέτοχοι σε αυτή τη διαδικασία και εμείς από τη μεριά μας υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε μέσα από τη  συνεργασία με όλους να μπορούμε να επιλύουμε τα προβλήματα που θα προκύπτουν, προς όφελος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και των μαθητών μας.

Καλή Σχολική Χρονιά!"

 

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας

Χρήστος Γεωρ. Νικολάου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις