Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου

Δείτε κι άλλες φωτογραφίες από την συναυ...

Γιόρτασε τα 30 του χρόνια ταξίδι στη μουσική

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στην Πολιτεία εχθές 3 Σεπτεμβρίου γιόρτασε τα 30 του χρόνια ταξίδι στη μουσική, μαζί με όλους τους φίλους του που τον συντροφεύουν όλα αυτά τα χρόνια. "Σήμερα γιορτάζω τα γενέθλια μου" είπε χαρακτηριστικά.

Η συναυλία ξεκίνησε δυνατά, με το πατρινό συγκρότημα "ΠΑΡΡΗΣΙΑ" και συνεχίστηκε με μία μουσική αναδρομή του Νίκου Πορτοκάλογλου από τα χρόνια που ξεκίνησε με το συγκρότημα των "ΦΑΤΜΕ" έως και σήμερα. Ερμήνευσε ακόμη τραγούδια και από την καινούργια του δουλειά.

Ο κόσμος τον καταχειροκρότησε, τραγούδησε μαζί του και στο τέλος δεν τον άφηνε να φύγει. Μαζί του η Σοφία Σαρρή στα φωνητικά. Στο τέλος φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, υπέγραψε το μουσικό βιβλίο που έχει γράψει πρόσφατα και κατόπιν τον περίμενε μία έκπληξη. Επειδή γενέθλια χωρίς τούρτα δεν νοούνται, οι συντελεστές της παραγωγής και φίλοι του Νίκου Πορτοκάλογλου, είχαν ετοιμάσει τούρτα γενεθλίων. Ο ίδιος κοίταζε την τούρτα με ένα γλυκό χαμόγελο.

Πρίν σβήσει λοιπόν τα κεράκια, του τραγούδησαν το κλασικό τραγούδι γενεθλίων και του ευχήθηκαν να είναι άλλα τόσα τα χρόνια που θα μας συντροφεύει η μουσική και τα τραγούδια του.

Οι φωτογραφίες είναι του Παναγιώτη Μουλίνου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View