Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανοίγει και πάλι απο αύριο το Δημοτικό Βρεφοκομείο - Βρέθηκε η λύση για την απασχόληση των εργαζομένων

Πάτρα: Ανοίγει και πάλι απο αύριο το Δημ...

Τι απαντά η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου στα περί αναλγησίας που της καταλόγισαν

Κανονικά θα λειτουργεί από αύριο το πρωί το Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών  καθώς  δόθηκε νομική λύση στο θέμα της απασχόλησης  των εργαζομένων σε αυτό, οι οποίοι από αύριο προσέρχονται κανονικά  στην εργασία τους.

Σχολιάζοντας τις αιχμές εναντίον της περί αναλγησίας στο θέμα της αντιμετώπισης του προβλήματος των εργαζομένων στο Βρεφοκομείο, η Πρόεδρος του Δημoτικού Βρεφοκομείου κ. Νανά Πατρώνη  δήλωσε:

«Όλες αυτές τις μέρες, δεν βγήκα στα ΜΜΕ  για να απαντήσω σε όσα μου καταλόγιζαν για δύο λόγους:  Έχω μάθει να είμαι αποτελεσματική διεκδικώντας λύσεις στα θέματα για τα οποία έχω ευθύνη, χωρίς να κραυγάζω και έχω δώσει δείγμα  γραφής για την ηθική και την κοινωνική μου ευαισθησία όντας 20 χρόνια παιδίατρος, ελεύθερος επαγγελματίας. Δεν έχω ανάγκη την κοινωνική καταξίωση ούτε αναζητώ κοινωνική ταυτότητα.  Προσπάθησα μαζί με τους εργαζόμενους  να δώσουμε λύση στο πρόβλημά τους και οι προσπάθειές μας απέδωσαν. Το μόνο που μένει είναι η πικρή γεύση της εκμετάλλευσης της ανάγκης των συνανθρώπων μας για το υπέρτατο αγαθό μετά την υγεία, που είναι η εργασία.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις