Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ υποδέχθηκε κρουαζιερόπλοιο με 138 Ρώσους επιβάτες

Πάτρα: Ο ΟΛΠΑ υποδέχθηκε κρουαζιερόπλοιο...

Αναμένονται άλλα δυο πλοία το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου

Στο Βόρειο Λιμάνι της Πάτρας πρόσδεσε το πρωί (Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012) και ώρα 7:00πμ, το κρουαζιερόπλοιο «M/V ARION», με 138 επιβάτες (ρωσικής υπηκοότητας) και 140 άτομα πλήρωμα. Το κρουαζιερόπλοιο «ARION» με σημαία Πορτογαλίας μήκους 118 μέτρων κατέπλευσε στο λιμάνι της Πάτρας προερχόμενο από τον Πειραιά. Οι τουρίστες αποβιβαζόμενοι από το κρουαζιερόπλοιο «ARION», είχαν μια πρώτη «γεύση» από την Πάτρα, καθώς ο Ο.Λ.ΠΑ. ΑΕ είχε διοργανώσει υποδοχή με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα, ενώ ο επισκέπτης με την έξοδό του από το πλοίο εφοδιάστηκε με ενημερωτικά έντυπα (cruise manual του Ο.Λ.ΠΑ. Α.Ε. στη ρωσική γλώσσα και ενημερωτικό φυλλάδιο της Ι. Μητρόπολης Πατρών) για την ξενάγησή τους στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή.

Το κρουαζιερόπλοιο παρέμεινε στο λιμένα της Πάτρας μέχρι τις 20:30 το βράδυ και οι ξένοι τουρίστες είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν αξιοθέατα της πόλης των Πατρών και των γύρω περιοχών και να επιστρέψουν στην πόλη της Πάτρας αργά το απόγευμα για την αναχώρησή τους.

Να σημειωθεί ότι με ναυλωμένα τοπικά λεωφορεία, οι περισσότεροι επιβάτες  του προτίμησαν να επισκεφτούν επισκέφθηκαν τα αξιοθέατα της Πάτρας (το Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών, την Achaia Claus και την εκκλησία του Αγίου Ανδρέα).

Κατά την άφιξη του κρουαζιερόπλοιου «ARION» προσφέρθηκαν στον πλοίαρχο και αντιπλοίαρχο του, αναμνηστικά δώρα από τον Οργανισμό Λιμένος Πατρών.

Επίσης την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012, θα καταπλεύσει το κρουαζιερόπλοιο «LA BELLE DE L’ ADRIATIQUE» και στις 12 Σεπτεμβρίου 2012 θα προσδέσει πάλι το κρουαζιερόπλοιο «M/V ARION» με 150 επιβάτες (ρωσικής υπηκοότητας).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά