Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άγριος καυγάς Τζανάκου- Σκαρμέα στην διαπαραταξιακή για το θαλάσσιο μέτωπο με ...έκπληκτους παρατηρητές

Άγριος καυγάς Τζανάκου- Σκαρμέα στην δια...

Με αφορμή τον ...Γιωργο Μάρκου

Άγριος καυγάς ξέσπασε χθες το απόγευμα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της διαπαραταξιακής επιτροπής για το θαλάσσιο μέτωπο. Η ένταση μάλιστα ήταν τόση που άφησε άναυδους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι κοιτάζονταν με απορία, πως είναι δυνατόν δύο άτομα της ίδιας παράταξης να ...σφάζονται σε δημόσια θέα και μάλιστα για φαινομενικά ασήμαντη αφορμή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιάννης Δημαράς ρώτησε αν ο Γιώργος Μάρκου εξακολουθεί να είναι μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ. Τότε ο Αλέξης Σκαρμέας είπε ότι ο κ. Μάρκου αν και καλείται στα Δ.Σ. του ΟΛΠΑ δεν παρίσταται καθώς έχει  δηλώσει ότι δεν θέλει τη θέση, γεγονός που πυροδότησε την οργή του Τζανάκου ο οποίος με έντονο ύφος άρχισε να φωνάζει: "Μην με ξύνεις άλλο" και "σκάσε" αφήνοντας άφωνους τους παρευρικόμενους, ενώ ακολούθησαν σκηνές απείρου κάλλους και τα προσχήματα διασώθηκαν χάρη στην ψυχραιμία Σκαρμέα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μάρκου είχε επιλεγεί απο το Υπουργείο για να αντικαταστήσει τον Νίκο Τζανάκο στη θέση του μέλους του Δ.Σ., γεγονός που κάποιοι είχαν σπεύσει να αποδώσουν σε δάκτυλο Φούρα και το οποίο είχε εκνευρίσει τον δημοτικό σύμβουλο.

Πάντως οι πληροφορίες λένε ότι στη χθεσινή σύσκεψη, τα κους -κους απέδιδαν το περιστατικό στην κούρσα δελφίνων που έχει αρχίσει να...τρέχει στην παράταξη Κατσικόπουλου και στην κόντρα των επίδοξων διαδόχων.

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις