Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Τα κορίτσια που φέρνουν τον καύσωνα στην παραλία με τα κορμιά τους! Δείτε φωτό

 Τα κορίτσια που φέρνουν τον καύσωνα στη...

Πως να μην τα θαυμάσεις;

Κορμιά που καίνε, ηλιοκαμένα, σοκολατένια, γυμνασμένα, βρεγμένα με καμπύλες! Κορμιά λογιών και λογιών που από όπου και να τα κοιτάξεις δεν βρίσκεις ψεγάδι! Απλά  στέκεσαι και τα θαυμάζεις. Πως να μην τα θαυμάσεις αφού πρόκειται για κορμιά που όλο το χειμώνα στάζουν ιδρώτα από τις σκληρές ασκήσεις στο γυμναστήριο; Λαμπερές  κυρίες της showbiz που διαθέτουν κορμί θανατηφόρο φοράνε το μαγιό τους, πάνε παραλία και αναστατώνουν όλα τα αρσενικά.

Έλλη Αγγελιδάκη

Το σμιλεμένο κορμί της διαθέτει και γραμμώσεις.Οι κοιλιακοί της κλέβουν τις εντυπώσεις και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση, για όλες τις γυναίκες που έχουν γεννήσει. Η Έλλη γυμνάζεται καθημερινά στο προσωπικό γυμναστήριο που διαθέτει σπίτι της. Κάνει πολλούς κοιλιακούς και βάρη τουλάχιστον μια ώρα την μέρα.

Αμαρυλλίς

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια φόρεσε το μαγιό της και τράβηξε τα βλέμματα όλων. Το σφιχτό κορμί της σε συνδυασμό με τα ωραία χαρακτηριστικά προσώπου της, την κάνουν τη γυναίκα που πολλοί άντρες θα ήθελαν στο πλευρό τους.Δεν παραλείπει να γυμνάζεται καθημερινά και να τρέφεται όσο πιο σωστά γίνεται.

Ελίνα Καντζά

Αυτό το κορίτσι αγαπάει πολύ τη θάλασσα. Είναι κορίτσι του καλοκαιριού και κάθε χρόνο τέτοια εποχή την βλέπουμε να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο νησί της Μυκόνου. Και πως ένα τέτοιο κορίτσι που περιμένει πως και πως κάθε χρόνο με ανυπομονησία το καλοκαίρι, να μην φροντίζει το σώμα της; Γίνεται; Δεν γίνεται… Το πλούσιο μπούστο της κοσμεί το καλλίγραμμο κορμί της και το αποτέλεσμα είναι σούπερ σέξι.

Όλγα Φαρμάκη

Το πρώην κορίτσι του Θέμου αγαπάει πολύ, μα πάρα πολύ το σώμα της. Το φροντίζει και είναι αυστηρή μαζί του. Προσέχει τι τρώει, δεν κάνει παρασπονδίες, δεν υποκύπτει ποτέ σε λιχουδιές. Γυμνάζεται ανελλιπώς και έχει πάθος με τα πολύ εφαρμοστά ρούχα  που αγκαλιάζουν και αναδεικνύουν τα πλούσια σωματικά της προσόντα.

Μαριέττα Χρουσαλά

Αν και ετοιμάζεται να γίνει μανούλα το κορμί της παραμένει θεϊκό. Διανύει τον πέμπτο  μήνα  της εγκυμοσύνης της και το πρόσωπό της έχει γλυκάνει ακόμα πιο πολύ. Η όμορφη Μαριέττα είναι μες στην τρελή χαρά που σε  λίγους μήνες από τώρα θα κρατήσει στην αγκαλιά της το δικό της πλασματάκι. Ακόμα και με λίγη κοιλίτσα παραμένει σέξι.

Τζο Τόγκου

Οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι. Έχει κοπιάσει αρκετά για να τους χτίσει. Λατρεύει την αερόβια γυμναστική και το καλό φαγητό, αλλά τρώει με μέτρο. Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα φορώντας μαγιό, τελευταία  λέξη  της μόδας.

Μαριάννα Καλλέργη

Tο αθλητικό κορμί της μικρής βασίλισσας του muay thai  κρύβει σέξι πτυχές και η θηλυκότητα που βγαίνει προς τα έξω μαγεύει κάθε αρσενικό.

Ζέτα Θεοδωροπούλου

Η Ζέτα  έχει ένα κορμί αξιοθαύμαστο και αξιοζήλευτο, που πολλές θα ήθελαν να το έχουν. Όλα επάνω της είναι αναλογικά και λεπτεπίλεπτα. Η Ζέτα δεν λιώνει καθημερινά στο γυμναστήριο, γιατί κάνοντας πολύ λίγη γυμναστική έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight