Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ: «Στην κρίση απαντάμε με αλληλεγγύη»

ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ: «Στην  κρίση απαντάμε με ...

«Μαζί χτίζουμε μία νέα δημιουργική ζωή παρά τις δυσκολίες των καιρών»

Εξαρτημένοι χρήστες στο  δρόμο, στο περιθώριο, στη φυλακή. Οικογένειες σε αδιέξοδο, σχολικές κοινότητες σε κρίση, τοπικές κοινότητες που ζητούν βοήθεια. Το Κέντρο Θεραπείας  Εξαρτημένων Ατόμων  τους στηρίζει και διεκδικεί μαζί τους το δικαίωμα στη θεραπεία και την κοινωνική  ένταξη. Παλεύουμε για μία κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς.

Μαζί χτίζουμε μία νέα δημιουργική ζωή παρά τις δυσκολίες των καιρών.

Σε αυτήν την προσπάθεια η υποστήριξη και η αλληλεγγύη μας κάνει να βλέπουμε το μέλλον με ελπίδα και αισιοδοξία. Βρισκόμαστε κοντά και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, έτσι όχι μόνο αντέχουμε στις αντιξοότητες αλλά βγαίνουμε και πιο δυνατοί.

Σας περιμένουμε να έρθετε μαζί μας στις εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, για να δώσουμε μαζί το μήνυμα της  αλληλεγγύης και της ανθρωπιάς.

Το ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ ανήκει  στο ΚΕΘΕΑ (www.kethea.gr),  μη κερδοσκοπικό οργανισμό θεραπευτικών κοινοτήτων που αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο απεξάρτησης και κοινωνικής επανένταξης της χώρας μας, επιδιώκει σταθερά να εμπλέξει την κοινωνία των πολιτών στην προσπάθεια περιορισμού των παραπάνω φαινομένων.

Είναι θεραπευτικό πρόγραμμα ημερήσιας  παρακολούθησης και αντιμετωπίζει  ολοκληρωμένα την εξάρτηση και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν. Απευθύνεται  σε έφηβους και νεαρούς ενήλικες χρήστες ναρκωτικών ουσιών, εργαζόμενους, φοιτητές, περιστασιακούς, κρατούμενους και στις οικογένειές τους. Οι υπηρεσίες  του παρέχονται δωρεάν, δε χορηγούνται  φαρμακευτικές ή υποκατάστατες  ουσίες και δεν υπάρχουν λίστες αναμονής. Η θεραπευτική πρόταση του ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ εστιάζει στην ψυχική απεξάρτηση, στην εκπαίδευση και κατάρτιση, στην εργασιακή ένταξη και εξέλιξη, στην δημιουργική διαχείριση του ελεύθερου χρόνου και στην υποστήριξη της οικογένειας.

Οι χρήστες ουσιών, οι γονείς και  οι συγγενείς των εξαρτημένων, μπορούν  να απευθυνθούν για οποιαδήποτε  πληροφορία στο τηλέφωνο του Συμβουλευτικού Σταθμού: 2610 343400, Δευτέρα – Παρασκευή. 09:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ,  ΦΩΚΑΙΑΣ 26, ΠΑΤΡΑ, τηλ:2610343400,

[email protected] facebook: ΚΕΘΕΑ ΟΞΥΓΟΝΟ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις