Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Νίκος Νικολόπουλος: "Ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα!"

Νίκος Νικολόπουλος: "Ξημέρωσε μια κ...

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας, ο βουλευτής Αχαΐας και Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος δήλωσε:

 

«Ξεπερνώντας τον πραγματικό φόβο και τις διχαστικές λογικές που προσπαθούσαν να τον παρασύρουν σε ένα μπρα ντε φερ μεταξύ των όσων άδικα έχει υποστεί επί 2,5 χρόνια και της πεποίθησής του ότι η Ελλάδα αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της Ευρώπης, ο ελληνικός λαός ψήφισε την ρεαλιστική πρόταση ελπίδας του Αντώνη Σαμαρά.

 

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες ανέδειξαν τη Νέα Δημοκρατία καθαρή νικήτρια των εκλογών και έδωσαν στον Αντώνη Σαμαρά το δικαίωμα να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, όχι μόνο στον καθορισμό της κυβέρνησης, αλλά και στην πολιτική ατζέντα με την οποία θα πορευτεί η χώρα από εδώ και μπρος.

 

Ο λαός μας, με την ψήφο του έδειξε ξεκάθαρα πως πιστεύει στην ευρωπαϊκή προοπτική του, επιζητεί την επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου και απαιτεί από το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να επιδείξουν υψηλό αίσθημα ευθύνης, ώστε η χώρα να κυβερνηθεί σίγουρα, σταθερά και σε βάθος χρόνου.

 

Ελπίζω και πιστεύω πως οι πολιτικές δυνάμεις θα ανταποκριθούν στην εντολή του λαού. Από την δική μας πλευρά, στη ΝΔ, είμαστε έτοιμοι γ να αναλάβουμε την βαριά ευθύνη και να μετατρέψουμε την ελπίδα του λαού σε λύτρωση για τον τόπο.

 

Είμαι βέβαιος πως ξημέρωσε μια καλύτερη μέρα!»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις