Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΝΔ Αχαΐας: Το αποτέλεσμα δίνει μια ευκαιρία συνεργασίας - Βίντεο

ΝΔ Αχαΐας: Το αποτέλεσμα δίνει μια ευκαι...

Με στόχο την επαναδιαπραγμάτευση των δυσμενών όρων

21:49 Μετά την ανακοίνωση της εκτίμησης του εκλογικού αποτελέσματος που δίνει προβάδισμα της ΝΔ, ο Αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Αχαΐας του κόμματος, Γιάννης Μάκκας, επισήμανε τα παρακάτω: «Φαίνεται πως υπάρχει ένα ξεκάθαρος αποτέλεσμα.

Δίνει μια ευκαιρία συνεργασίας με τα κόμματα που θέλουν να πορευτούμε μέσα στην Ευρωζώνη και την Ε.Ε. Να παλέψουμε για να αλλάξουμε τους όρους που μας έκαναν να μην περνάμε καλά, που ταλαιπώρησαν τους πολίτες. Είναι μια σημαντική στιγμή που μας επιτρέψει να καλυτερεύσουμε αυτούς τους όρους, που κάποιοι άλλοι δεν έκαναν έως τώρα.». Δείτε βίντεο με δηλώσεις του Αντιπροέδρου της ΝΟΔΕ Γιάννη Μάκκα και του στελέχους της τοπικής ΝΔ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλου.

19:19 Μεγάλη είναι η αγωνία στελεχών της τοπικής ΝΔ που έχουν συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΝΟΔΕ Αχαΐας στην Πάτρα. Με την ανακοίνωση του πρώτου αποτελέσματος του exit poll υπήρξε μια κρυφή αισιοδοξία ωστόσο αυτό που κυριαρχεί είναι η αγωνία και η αυτοσυγράτηση καθώς η διαφορά της μισής μονάδας δεν είναι καθόλου ασφαλής.

Τα τηλέφωνα των στελεχών με την πρώτη εκτίμηση του exit poll πήραν φωτιά και η αγωνία είναι μεγάλη.

Μάλιστα όλα δείχνουν ότι το ντέρμπι θα κριθεί ψήφο ψήφο και γι αυτό προς το παρών τα κομματικά στελέχη αποφεύγουν τα σχόλια και τις δηλώσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις