Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Θανάσης Νταβλούρος: Να ενωθούμε και να επιλέξουμε σωστά!

Θανάσης Νταβλούρος: Να ενωθούμε και να ε...

Δήλωση – μήνυμα του βουλευτή Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας

Τη βεβαιότητα ότι η Ν.Δ. θα είναι ο νικητής των εκλογών της 17ης Ιουνίου εξέφρασε μιλώντας σε συγκεντρώσεις πολιτών σε περιοχές της Αχαΐας, ο  βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Νταβλούρος, ενώ αναφερόμενος στο διακύβευμα της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης τόνισε πως «…κρίνεται αν η Ελλάδα θα παραμείνει στην Ε.Ε. και το ευρώ ή αν θα οδηγηθεί στον όλεθρο …».

Η κεντρική πολιτική σκηνή των τελευταίων ημερών, τα οφέλη από τη συμμετοχή της χώρας μας στην Ε.Ε. και η ανησυχία για την έξοδο μας από το ευρώ αποτελούν την βασική θεματολογία του διαλόγου που αναπτύσσεται κατά τις επισκέψεις του κ. Νταβλούρου, ενώ όπως σημειώνει «η βεβαιότητα αλλά και η ανάγκη για το καλό της χώρας, για νίκη της ΝΔ στις εκλογές της 17 Ιουνίου», είναι τα μηνύματα που λαμβάνει.

Παράλληλα, ο κ. Νταβλούρος επισημαίνει ότι η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών, αναγνωρίζει την προσπάθεια της Ν.Δ. και επιθυμεί στις 18 Ιουνίου να έχει η χώρα κυβέρνηση και έχει πεισθεί πως μόνο ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα.

Ακόμη ο κ. Νταβλούρος αποτιμά ως θετικά συμπεράσματα για την πολιτική κατάσταση σε Ευρώπη και Ελλάδα:

-Πρώτον, ότι η Ευρώπη καταλαβαίνει πια, πως η μονόπλευρη λιτότητα που αγνοεί την ανάπτυξη είναι αδιέξοδη και διαλύει την κοινωνία. Κάποτε η ΝΔ ήταν μόνη στην Ευρώπη που τα έλεγε αυτά. Τώρα τα λένε όλο και περισσότεροι. Ήλθε η ώρα που δικαιώνεται η παράταξη. Αρκεί, βέβαια, να παραμείνει η χώρα στην Ευρώπη…

-Και δεύτερον, ότι η Πατρίδα μας, και η περιοχή μας, διαθέτουν πολλές, πάρα πολλές, ανεκμετάλλευτες πηγές, καίρια γεωστρατηγική θέση και εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό. Αυτά όλα, όμως, μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε μέσα στην Ευρώπη, όχι έξω από αυτήν.

Επανέλαβε ακόμη ότι "πρέπει να αφήσουμε οριστικά πίσω μας όσα μας κρατούν

δέσμιους με το παρελθόν: «Σπατάλη, Διαφθορά, Αναξιοκρατία, Ατιμωρησία, Πελατειακές σχέσεις και Κρατισμός. Οι αμαρτίες, της ελληνικής πολιτικής ζωής.

Αρκεί αυτή τη φορά, αυτή την κρίσιμη στιγμή, να μην βρεθούμε διχασμένοι. Να ενωθούμε και να επιλέξουμε σωστά!!»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις