Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Το κράτος ασκεί οικονομική βία

Εμπορικός Σύλλογος Πατρών: Το κράτος ασκ...

Για άλλη μία φορά, το κυνήγι εσόδων του Δημοσίου στρέφεται στα «εύκολα θύματα»

Ο  Εμπορικός Σύλλογος της Πάτρας με ανακοίνωσή του, διαμαρτύρεται έντονα για την «οικονομική βία» που ασκείται στους μη έχοντες με τις σκληρές διαδικασίες είσπραξης, υπό την απειλή κατασχέσεων δεσμεύσεων, πλειστηριασμών και ποινικών διώξεων, χωρίς έλεγχο και διακρίσεις. Ο Σύλλογος στην ίδια ανακοίνωση:

«Καταγγέλλει την αναλγησία του κράτους που στρέφεται κατά εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων, απειλώντας τους με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους, παραβλέποντας την οικονομική δυσπραγία στην οποία έχουν περιέλθει τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις.

Για άλλη μία φορά, το κυνήγι εσόδων του Δημοσίου στρέφεται στα  « εύκολα θύματα» παραβλέποντας ότι ο μικροοφειλέτης βρίσκεται στριμωγμένος στο καναβάτσο μετά τα χτυπήματα που επέφερε η δική τους πολιτική.

Η πολιτική του «μνημονίου» με το ψευτοδίλημμα εδώ και δύο χρόνια μνημόνιο ή δραχμή , που συνεχίζουν να ανασύρουν σαν μπαμπούλα ακόμη και σήμερα είναι αυτή που οδήγησε τις επιχειρήσεις στο κλείσιμο, τους εργαζόμενους στην ανεργία και την κοινωνία στην εξαθλίωση .

Την επιθετική τους πολιτική έπρεπε να την επιδείξουν προς την Τρόϊκα και τους δανειστές  αλλά προτίμησαν  την συγκατάβαση και την υπακοή .

Αν δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο μικροοφειλέτης    που βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να χρωστά στο κράτος δεν καταβάλλει τις οφειλές του όχι γιατί δεν θέλει αλλά γιατί δεν μπορεί, σύντομα θα το αντιληφθούν…»

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά