Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Νέο κατάστημα maτ.shop

Πάτρα: Νέο κατάστημα maτ.shop

Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε όλη την καλοκαιρινή REAL SIZE συλλογή με έκπτωση γνωριμίας 20%

Μετά την ανακαίνιση του καταστήματος στο κέντρο της Αθήνας και του νέου καταστήματος στη Νέα Ιωνία, τώρα ήρθε η σειρά της Πάτρας να αποκτήσει το δικό της εταιρικό MAT. shop, απόλυτα εναρμονισμένο στα νέα πρότυπα του αγαπημένου brand των plus size fashionistas!

Το κατάστημα της mat. στην Πάτρα άνοιξε τις πόρτες του στο κεντρικότερο σημείο της πόλης, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, εκεί που χτυπά η καρδιά της αγοράς. Το νέο hot spot της mat. αντικατοπτρίζει το καινούριο στιλ του brand με industrial μοντέρνα διάθεση σε γήινους χρωματισμούς. Φτιαγμένο και διακοσμημένο με υλικά όπως το μέταλλο και το ξύλο, σε λιτές γραμμές που σίγουρα θα μαγνητίσει όποιον και αν περάσει από έξω.

Μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε όλη την καλοκαιρινή REAL SIZE συλλογή με έκπτωση γνωριμίας 20% χρησιμοποιώντας την κάρτα bonus mat. club: Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήστε τα πιο must have +size outfits στην καλύτερη τιμή! Cool attitude, ζωντανά χρώματα και νέες τεχνοτροπίες στα best seller του καλοκαιριού, top με στάμπες και λεπτομέρειες, jeans, smart basic μπλούζες και long top, αέρινα υφάσματα και εντυπωσιακές γραμμές, chic φορέματα και party looks σας περιμένουν σε μια collection που γίνεται απαραίτητη σε κάθε γυναίκα με καμπύλες που λατρεύει το παιχνίδι της μόδας.

Info

Ρήγα Φεραίου 83, ΠΑΤΡΑ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2610 278222
twitter: @matfashion 

Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα / Τετάρτη 09:00-15:00
Τρίτη / Πέμπτη / Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-21:00
Σάββατο 09:00-16:00

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά